Ar Daugavpils jaunatnes lietām nodarbosies jauni cilvēki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Jaunatnes lietu departamenta darbinieku sastāvā notikušas izmaiņas, tagad te strādā jauns jaunatnes lietu speciālists Artjoms Pučinskis un vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja Gunita Vanaga.

Zīmīgi, ka jaunieši (G. Vanagai ir 24 gadi, bet A. Pučinskim – 25 gadi) ir politiski aktīvi, bet informāciju par jaunajiem departamenta darbiniekiem var atrast Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) datu bāzē.

Saskaņā ar CVK informāciju Gunita Vanaga pērn startēja pašvaldības vēlēšanās partijas „Latgales partija” sarakstā. Toreiz vecākās jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāja bija Daugavpils universitātes studente, mākslas projektu vadītāja, kā arī studentu parlamenta priekšsēdētāja un Latvijas Studentu apvienības domes locekle.

Artjoms Pučinskis arī bija Daugavpils domes deputāta kandidāts partijas „Daugavpils atdzimšana” sarakstā, studēja Daugavpils universitātes programmā „Matemātika”, kā arī bija DU senators.

Atzīmēsim, ka vecākā jaunatnes lietu speciāliste Irēna Ivanova aizgāja no darba pēc pašas vēlēšanās. Savukārt vecākā jaunatnes lietu speciāliste Evita Lukša atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, tādēļ Gunita Vanaga strādā par vecāko jaunatnes lietu speciālistes pienākumu izpildītāju uz noteiktu laiku.


Написать комментарий