Brīvdienās sinoptiķi sola daugavpiliešiem lietu un negaisu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Bēdīgi apzināties, bet vasara nepielūdzami iet uz beigām. Karstās dienas jau ir aiz muguras, bet kopā ar tām peldēšanās un sauļošanās ūdenstilpņu krastos.

Drīz iestāsies vēsais „zelta” rudens.

Pēc Latvijas sinoptiķu prognozēm kopā ar daudzu gaidīto vēsumu Daugavpilī būs mākoņains un lietains laiks.

Pēdējā darba nedēļas dienā, piektdien, 15. augustā daugavpiliešus gaida mainīgs mākoņu daudzums bez būtiskiem nokrišņiem. Sinoptiķi dažos Latgales rajonos neizslēdz īslaicīgu lietu. Turklāt gaiss iesils līdz +23oC.

Diemžēl brīvdienas daugavpiliešus un novada iedzīvotājus neiepriecinās ar saulainu un sausu laiku. Sestdien, 16. augustā mūsu pilsētā pirmā dienas puse paies bez nokrišņiem, bet jau pēcpusdienā sinoptiķi prognozē negaisu. Gaisa temperatūra dienā sastādīs +21 … +23oC, bet naktī - +12oC.

Svētdien, 17. augustā daugavpiliešiem sola lietu visas dienas garumā. Termometru stabiņi rādīs ne vairāk par +22oC. Nav izslēgts, ka daudziem pilsētniekiem nāksies šo dienu pavadīt mājās. Toties viņiem radīsies lieliska iespēja atpūsties kopā ar ģimeni vai gatavot konservus ziemai no ievāktajiem darba augļiem dārzā.

Nākamās nedēļas sākumā saglabāsies apmācies laiks ar negaisiem un brāzmainu vēju. Vidējā gaisa temperatūra sastādīs +20 … +22oC.      


Написать комментарий