Jēkabpilī turpinās ielu un gājēju ietvju labiekārtošana

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

14.augustā ir uzsākti gājēju ietvju remontdarbi Kena parkā. Pašlaik notiek esošā seguma  demontāža, ziņo Jēkabpils pašvaldības portāls.

Plānots, ka gājēju celiņu labiekārtošanas darbi Kena parkā noslēgsies septembra pirmajā pusē. Darbus, saskaņā ar iepirkuma rezultātiem, veic SIA „AMG grupa” un SIA „Mitbau AG”, to kopējās izmaksas ir 21 827,55 EUR (bez PVN).

Labiekārtotajām ietvēm tiks uzklāts bruģa segums. Plānots uzstādīt arī vairākus jaunus soliņus, atkritumu urnas un veikt zālāja sakārtošanu teritorijā ap ietvēm. Labiekārtošanas darbu laikā būs apgrūtināta gājēju pārvietošanās pa Kena parku. Lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem.

Paralēli notiek gājēju ietves remonts arī Viesturā ielas vienā pusē posmā no Draudzības alejas līdz Pormaļa ielai. Šajā posmā darbus veic SIA „Krustpils”. Arī šai ietvei tiks uzklāts bruģa segums. Darbu izmaksas veido 14 436,94 EUR (bez PVN). Darbus plānots veikt līdz 22.augustam.

Arī Kļavu un Ausekļa ielās ir uzsākti asfalta frēzēšanas darbi, lai veiktu jauna asfalta seguma uzklāšanu. Atjaunojot ielu segumu, tiks rekonstruēta arī gājēju ietve un nomainīti ielas apgaismes stabi. Šajā objektā darbus veic SIA „Saldus ceļinieks”. Darbu nodošanas termiņš – 30.septembris. Kopējās izmaksas 27 6840,73 EUR (bez PVN).


Написать комментарий