Sacensībās sporta vingrošanā Rīgā daugavpilietēm astoņas godalgotās vietas

29.novembrī Rīgas Olimpiskajā centrā notika BJSS ''Rīdzenes" un Vingrošanas Olimpiskā centra atklātās sacensības sporta vingrošanā, kurās Daugavpils Vingrošanas Olimpiskā centra pārstāves izcīnīja astoņas godalgotās vietas, informē centra vadītājs un treneris Aivars Plāte.

Bez Daugavpils pārstāvēm sacensībās piedalījās vingrotājas no Rīgas, Liepājas un Ventspils.

I sporta klasē, 2.vietu izcīnīja Katrīna Jureviča, 4.vietu - Alisa Gerasimova, 6.vietu - Darja Vasiļjeva, 7.vietu - Ksenija Hodakova un 8.vietu - Alisa Petkune Petrova. II sporta klasē vislabāk veicās Olgai Menzorovai, viņai - 2.vieta. 4.vietā ierindojās Katrīna Dedele, 7.vietā - Marija Grigorjeva, 12.vietā - Adelīna Dovgaja un 13.vietā - Ksenija Petrova.

III sporta klasē Daugavpils vingrotājām šoreiz viss goda pjedestāls: 1.vieta - Violetai Vavilovai, 2.vieta - Valērijai Siņakovai, bet 3.vieta - Evitai Teivāne. 4.vietā ierindojās Ineta Miglāne un 5.vietā - Sabīne Pavinska. Arī IV sporta klasē Daugavpils sportistēm pilns medaļu komplekts: 1.vieta - Arīnai Oļenovai, 2.vieta -Kristīnei Šervašidze un 3.vieta - Ksenijai Bogdanovai.

"Meitenes nostartēja ļoti labi, protams, ka izpildījumā bija arī kļūdas, bet ņemot vērā to, ka divas no dalībniecēm šāda līmeņa sacensībās startēja pirmo reizi un 12 no viņām - ar jaunu programmu, esmu ļoti apmierināts ar sasniegtajiem rezultātiem," vērtējot vingrotāju sniegumu, atzīst Plāte.

Daugavpils vingrotājas sacensībām sagatavoja Daugavpils Vingrošanas olimpiskā centra treneri Ingūna Turakova un Aivars Plāte.

Vingrošanas Olimpiskais centrs gaida un uzņem bērnus gan sporta vingrošanas grupās, gan mākslas vingrošanas grupās, gan arī vispār attīstošās vingrošanas grupās jau no divu gadu vecuma. Nodarbības notiek labi aprīkotā un modernā vingrošanas zālē Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Vingrošanas Olimpiskais centrs Daugavpilī darbojas kopš 2010.gada septembra. Tā dibinātāji ir olimpiskais čempions sporta vingrošanā Igors Vihrovs un olimpiskais vicečempions sporta vingrošanā Jevgēņijs Saproņenko, centra vadītājs ir ilggadējs Latvijas izlases treneris Aivars Plāte.



Написать комментарий