Audumi: 5 iemesli, kāpēc ir vērts ieguldīt to kvalitātē

Neatkarīgi no tā, kādiem šūšanas darbiem tiek izmantoti audumi - gultas veļai, aizkariem, apģērbam u.c. - tiem vajadzētu izskatīties ne tikai stilīgi un eleganti, bet arī būt izturīgiem un praktiskiem. Visas minētās audumu īpašības iekļaujas vienā jēdzienā - kvalitāte. Tekstila nama "Tavs Sapnis" speciālisti nosauc 5 iemeslus, kāpēc ir vērts ieguldīt audumu kvalitātē.

1. Kvalitatīvi audumi tiešsaistē - izturīgi un ilgi kalpojoši

Viena no lielākajām priekšrocībām, ieguldot auduma kvalitātē, ir tā, ka tie ir izturīgi un ilgi kalpojoši. Ieguldījumi tiešsaistes audumos atmaksājas ilgtermiņā, jo tie ir izturīgi un spēj saglabāt nevainojamu šuvuma izskatu pat pēc ilgas to lietošanas.

2. Augstas kvalitātes audumi izskatās estētiski

Nav grūti pamanīt, ka sliktas kvalitātes audumi tiek ātri izstaipīti vai citādi zaudē savu estētisko izskatu. Turklāt, izmantojot izstrādājumus, kas šūti no nekvalitatīviem audumiem, vai valkājot nekvalitatīvu apģērbu, ilgtermiņā kļūst redzami citi trūkumi: sliktas kvalitātes audumi sāk savelties, plīst un zaudē formu. Lai izvairītos no šīm problēmām, izvēlieties augstas kvalitātes audumus. Šādi audumi izbalē lēnāk, saveļas mazāk vai pat nesaveļas nemaz, un no tiem šūtie izstrādājumi izskatās nevainojami.

3. Kvalitatīvi gultas veļas audumi ir marķēti ar sertifikātiem

Ir vērts atzīmēt, ka dažādu ražotāju piedāvātie augstas kvalitātes audumi gultas veļai bieži tiek marķēti ar sertifikātiem, kas apliecina kvalitāti. Šie sertifikāti informē pircēju, ka viņa izvēlētajam produktam ir noteiktas īpašības, kas nav parastos audumos, gultas veļas komplektos un citos tekstilizstrādājumos.

Piemēram, gultas veļas audumi mūsu tekstila interneta veikala "Tavs Sapnis" klāstā atbilst Oeko-Tex Standard 100 kvalitātes prasībām. Oeko-Tex Standard 100 ir vispāratzīts ekoloģiskais standarts, kas nosaka stingrus ierobežojumus kaitīgām vielām tekstilizstrādājumu ražošanā un testēšanas metodēs. Tāpēc produktiem, kas marķēti ar Oeko-Tex Standard 100 sertifikātu, nav nelabvēlīgas un kaitīgas ietekmes uz patērētājiem.

4. Augstas kvalitātes satīns - izturīgs, ilgi kalpojošs un grezns audums

Satīns ir ļoti populārs un iecienīts audums, ko plaši izmanto gan apģērbu, gan gultas veļas rūpniecībā. Augstas kvalitātes satīnam ir daudz pozitīvu īpašību.

Izstrādājumiem, kas šūti no augstas kvalitātes satīna, ir īpaša izturība. Piemēram, satīna gultas veļa iztur ārkārtīgi lielu mazgāšanas reižu skaitu - pat aptuveni 200 - 300 mazgāšanas reizes. Ir arī vērts pieminēt, ka tikai pēc ilgstošas valkāšanas no satīna šūtām drēbēm vai izmantojot satīna gultas veļu, audums sāk nedaudz izbalēt, bet, ievērojot visus mazgāšanas ieteikumus, nesaveļas. 

Papildus izturībai un ilgmūžībai augstas kvalitātes satīna audums tiek novērtēts arī tā izskata dēļ. Satīna darinātas drēbes izskatās stilīgi un eleganti, un satīna gultas veļa piešķir guļamistabas interjeram greznības pieskaņu.

5. Augstas kvalitātes audumiem nav jābūt dārgiem

Ir kļūdaini domāt, ka augstas kvalitātes audumi ir ļoti dārgi un ne visi tos var iegādāties. Vairāki audumu ražotāji vai pārdevēji var piedāvāt kvalitatīvus audumus šūšanai par pievilcīgu cenas un kvalitātes attiecību. Piemēram, interneta veikala www.TavsSapnis.lv sortimentā var atrast ļoti plašu un pastāvīgi atjauninātu augstas kvalitātes audumu izvēli apģērbam, gultas veļai, bērnu precēm un citiem izstrādājumiem par pieņemamu cenu. 

09.09.2021 , 10:00

пресс-релиз

👍 Закажите рекламу на сайте Gorod.lv

Написать комментарий