Sveiks, lasītāj!

Valsts Kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas „Bērnu žūrija” un „Jaunu grāmatu un citu izdevumu iegāde publiskajām bibliotēkām” 2007. gadā atkal piedāvā lasīšanas piedzīvojumu visiem Latvijas bērniem un pieaugušajiem. Šīs programmas veiksmīgi noris jau sesto gadu, ievedot mūsu lasītājus jaunā, vēl neizzinātā pasaulē, kur realitāte saplūst ar īstenību, kur viss neiespējamais ir iespējams. Piedzīvojumi, avantūras, mīlestība, fantāzijas – tas ir tikai mazumiņš no tā visa, ko mēs spējam izdzīvot ar grāmatu palīdzību.

Jaunbūves bibliotēka aicina interesantus piedalīties VKKF projektā „Jauni iespieddarbi – jaunas informācijas iespējas”

Kultūras programma “Jaunu grāmatu un citu izdevumu iegāde publiskajām bibliotēkām” ir Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) izstrādāta kultūras programma, ko finansē Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF).

Jaunbūves bibliotēkas projekta ”Jauni iespieddarbi – jaunas informācijas iespējas” mērķis – veicināt publisko un bērnu bibliotēku apgādi ar kvalitatīviem izdevumiem latviešu valodā, palielināt nacionālās un ārzemju literatūras labāko darbu izplatību, raisīt cilvēkos lasītprieku. Kā piemēru var minēt Džona Batela grāmatu „Meklēšana: Kā Google un tā konkurenti pārrakstīja tirdzniecības likumus un pārveidoja mūsdienu kultūru”, kas ir plašs pārskats par meklēšanas tehnoloģijas tagadni, pagātni un nākotni un meklēšanas turpmāko milzīgo ietekmi uz tirgzinības, plašsaziņas līdzekļiem, popkultūru, randiņu norunāšanu, darba meklēšanu, personas brīvību un gandrīz visām pārējām cilvēkus interesējošām jomām.

Informāciju par projekta norisi un plašu VKKF grāmatu klāstu Jūs varat atrast Jaunbūves bibliotēkā vai skolas bibliotēkā.

Jaunbūves bibliotēkas adrese: 18. Novembra 161 (2. stāvā), Daugavpils

30.10.2007 , 18:56

Русский лицей


Написать комментарий