Библиотечный уголок

Nāk rudens apgleznot Latviju.
Bet nepūlies, necenties tā.
Man viņa ir visskaistākā
Tik un tā.

Jaunbūves bibliotēka izsludina

KONKURSU

Jaunbūves bibliotēka sadarbībā ar mikrorajona izglītības iestāžu bibliotēkām realizē kopprojektu „Jauni izdevumi – informācijai, izglītībai, izklaidei” VKKF kultūras programmas „Jaunu grāmatu un citu izdevumu iegāde publiskajām bibliotēkām” ietvaros. Arī tu vari kļūt par tā dalībnieku!

Šis projekts ir nepieciešams, lai iepazīstinātu lasītājus ar jaunāko nozaru literatūru latviešu valodā, iesaistītu jauniešus grāmatu lasīšanā un radītu tajos interesi par latviešu un citu tautu literatūru.

Projektā paredzētajās aktivitātēs Jaunbūves bibliotēka realizē informatīvās stundas dažādu klašu skolēniem, kā arī organizē pasākumu „Latvija dzejā un fotogrāfijās”.

Latvija

dzejā un fotogrāfijās

KONKURSA NOLIKUMS

Konkursa mērķis un temats:
Mērķis: Konkurss tiek rīkots VKKF projekta „Jauni izdevumi – informācijai, izglītībai, izklaidei” ietvaros, sadarbībā ar mikrorajona izglītības iestāžu bibliotēkām, lai veicinātu jaunrades procesa attīstību jauniešu vidū un jauniešu interesi un iesaistīšanos kultūras nozares aktivitātēs, radot jaunus, oriģinālus jauno mākslinieku radošos darbus, kā arī sekmētu mākslas un kultūras nozares popularizēšanu Jaunbūves mikrorajona jauniešu vidū.

Temats: Radošo darbu konkursa temats – Latvija dzejā un fotogrāfijās.

Konkursa norise:
Konkurss tiek izsludināts šādās kultūras nozarēs – foto māksla, literatūra.

Prasības iesniedzamajiem darbiem:

foto māksla – iesniedzamo darbu izmērs – sākot no 10×15 cm (ieteicams), bez datorapstādes (darbos var būt atainota gan Latvijas daba, arhitektūra, ievērojamas vietas vai notikumi utt.);
literatūra – dzejoļi.

Darbu iesniegšanas kārtība un termiņš

Darbus var iesniegt skolu bibliotēku bibliotekāriem no 2008. gada 1. oktobra līdz 1. novembrim.

Iesniedzot darbus, uz katra darba jānorāda autora vārds, uzvārds un darba nosaukums; foto attēliem – vārds, uzvārds, attēlojamā skata atrašanās vieta; ja notikums, kas tas par notikumu.

Sīkāku informāciju jautāt skolas bibliotēku bibliotekāriem.

Подготовила Е.Колпакова, библиотекарь Русского лицея

13.10.2008 , 19:04

Русский лицей


Написать комментарий