Par KNAB priekšnieka vietnieci izraugās Ilzi Jurču

foto pietiek.com
foto pietiek.com

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks par savu vietnieci izraudzījies biroja darbinieci Ilzi Jurču.

KNAB priekšnieka vietnieka vieta ir vakanta, kopš no biroja pēc paša vēlēšanās aizgāja ilggadējais biroja priekšnieka vietnieks Alvis Vilks. Viņš šobrīd ir uzņēmuma "Latvijas Gaisa satiksme" Juridiskās nodaļas priekšnieks.

Streļčenoks iepriekš paziņoja, ka priekšnieka vietnieks korupcijas novēršanas jautājumos būtu jāmeklē starp biroja darbiniekiem. KNAB priekšniekam ir divi vietnieki un viena no tiem arī turpmāk būs Juta Strīķe.

Jau vēstīts, ka Vilks atlūgumu bija iesniedzis 4.jūnijā, un KNAB priekšnieks piekrita viņa izteiktajam lūgumam par darba attiecību pārtraukšanu ar 8.jūniju. Portāls "pietiek.com" pirms mēneša vēstīja, ka Vilks varētu ieņemtu labāk apmaksātu un "mierīgāku" posteni.

"Latvijas Gaisa satiksmes" galvenais uzdevums ir nodrošināt ar aeronavigācijas pakalpojumiem visus gaisa telpas lietotājus Rīgas lidojumu informācijas rajonā.

KNAB Vilks strādāja kopš 2003.gada.


Написать комментарий