Krāslavas Ziemsvētku tirdziņš ir izdevies! 1

foto kraslava.lv
foto kraslava.lv

Sestdienā katrs, kuram svētku dāvanas vēl nebija sarūpētas, varēja doties uz kultūras namu un iegadāties vai visu nepieciešamo, vēsta Krāslavas novada pašvaldība.

Kā pastāstīja pasākuma organizētāja, Kruoslovys amatnīku bruolistes pārstāve Inta Lipšāne, šogad uz Ziemsvētku tirdziņu savas preces bija atveduši  30 tirgotāji.

Vistālāko ceļu uz Krāslavu mēroja zivju pārdevēji no Jūrmalas. Un pēc tirgotāju teiktā, tas ir attaisnojies! Neskatoties uz vēso laiku un puteni, jo tirgošanās vieta atradās pie kultūras nama ieejas, pircēji stāvēja rindā un labprāt iegādājās jūras veltes.

Arī vietējo preču tirgotāji palika apmierināti, lai arī, kā jau pirms svētkiem, vislielākā piekrišana no pircēju puses bija rokdarbiem un keramikas izstrādājumiem,  interese bija arī par tējām, pašceptām piparkūkām un arī koka izstrādājumiem – elegantām putnu barotavām un traukiem.

Kamēr vecāki iegādājās dāvanas, bērni varēja gatavot eglīšu rotājumus, apgleznot piparkūkas un, ļaujoties mākslinieču rokām, pārtapt iedomātos pasaku tēlos.

Vislielākais pircēju pieplūdums bija vērojams no plkst. 10.00 līdz 13.00, kad ar skaistu Ziemsvētku programmu sanākušos priecēja pilsētas skolu un kultūras nama pašdarbnieki.


Написать комментарий

NEZINU,KAS IR VAI NAV IZDEVIES KRASLAVA,BET TUR ILGI DZIVOJU BEZ DARBA-NEBIJA PAT 40 LVL SOC.DARBU,NEVAREJU ATRAST NEKADU DARBU,TAD PRIVATO DZIVOKLI PAR LETU NAUDU-PARADU NONEMA UN VISAS MANTAS AP 50 000 LVL IZVEDA-IZZAGA LIKUMA IETVAROS.UPENIEKS ATBILD SAEIMAI,KA ES NEKO NEKAD NEESMU PRASIJUSI,KA MAN NAV TIESIBU DZIVOT KRASLAVA.MAN BIJA DESMITIEM IESNIEGUMU UN PASKAIDROJUMU KRASLAVAS NOVADA DOME,KUR NEKAS NETIEK NEMTS VERA.ZIEMASSVETKU TIRDZINS IR LABA LIETA,BET ELEMENTARAS CILVEKTIESIBAS ARI JAIEVERO-NEVAR LR PILSONIEM VISU ATNEMT,IZLIKT UZ IELAS BEZ DEKLARACIJAS UN CITAS DZIVOJAMAS PLATIBAS IERADISANAS,RIKOT BALLITES DOMES IETVAROS,TA IZTEREJOT EIROPAS SAVIENIBAS NAUDU.TAS NAV GODIGI!