VID interneta vietnes speciālā sadaļā varēs uzdot jautājumus par eiro ieviešanu

foto: ntz.lv
foto: ntz.lv

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) interneta vietnē ir izveidota eiro ieviešanai veltīta sadaļa Eiro, kā arī norādīta īpaša e-pasta adrese, uz kuru interesenti var sūtīt jautājumus par nodokļu maksātāju un VID sadarbību saistībā ar eiro ieviešanu.

Tādējādi interesenti tiek aicināti VID uzdot ar eiro ieviešanu saistītos jautājumus, sūtot e-pastu uz vid.eiro@vid.gov.lv.
Šobrīd jaunizveidotajā VID mājaslapas sadaļā Eiro ir pieejamas Latvijas Republikas Finanšu ministrijas atbildīgo speciālistu izstrādātās vadlīnijas par nodokļu maksājumu jautājumiem, pārejot no latiem uz eiro, kā arī vadlīnijas par grāmatvedības uzskaiti pārejas periodā no latiem uz eiro un VID speciālistu izstrādātie ieteikumi par darbu ar kases aparātiem un kases sistēmām, cenu paralēlās atspoguļošanas un latu un eiro vienlaicīgas apgrozības periodā.

Pēc visu ar eiro ieviešanu saistīto normatīvo aktu pieņemšanas VID rudenī plāno organizēt arī bezmaksas seminārus visā Latvijā par eiro ieviešanu VID kompetences ietvaros, informē dienesta pārstāvji.


Написать комментарий