V. Bojarūns: Man ir vēstule no mēra par to, ka dome nav pieņēmusi lēmumu par siltumtīklu ierīkošanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Daugavpils domes deputāts Vladislavs Bojarūns, kurš aktīvi iesaistās jautājumā par to, lai mainītu situāciju komunālo pakalpojumu sniegšanā, viņam ir vēstule no mēra Jāņa Lāčplēša, kurā teikts, ka pilsētas dome nav pieņēmusi lēmumu par siltumtīklu ierīkošanu dzīvojamās mājās.

Tādējādi, ir acīmredzami, ka J. Lāčplēsis, būdams mērs, vai nu nav zinājis, ka pilsētā tiek realizēts tik vērienīgs projekts, vai nu ne visi domes pieņemto lēmumu un toreizējās sarakstes aspekti starp Vladislavu Bojarūnu un Jāni Lāčplēsi ir bijuši skaidri abām pusēm.

Sanāk, ka ir bijuši noteikumi, kurus izdomājis Eigims. Varbūt tas ir kāds DzKSU, laikam Širakovs, vai vēl kāds, kas risinājis šos jautājumus vienpersoniski, balstoties uz saviem apsvērumiem,” ziņoja Vladislavs Bojarūns.
Domes deputāts arī atzīmēja, ka 8. augustā būs Augstākās tiesas sēde, kurā tiks pārskatīts lēmums par automātiskās apkures ierīkošanu.

„Šis lēmums būs pirmais, kam sekos vesela rinda citu pilsētā aktuālu jautājumu. Pēc manas sūdzības, šobrīd dokumenti atrodas cilvēktiesību tiesā Briselē. Šobrīd notiek sarakste, tuvākajā laikā būs zināmi rezultāti. Es nezinu, kuram būs taisnība, bet ir likums, un es piekritīšu lēmumam, kuru pieņems tiesa Briselē, pamatojoties uz dokumentiem, kurus es iesniedzu, jo tā ir pēdējā iestāde, kur var vērsties,” paziņoja V. Bojaruns.

Deputāts piebilda, ka viņam ir vēlme mainīt situāciju komunālo pakalpojumu sfērā. V. Bojaruns ir pārliecināts , ka viņam tas izdosies, jo problēmas saskata arī citi deputāti, kas tos arī vieno.
 


Написать комментарий