Līvija Jankovska: Jaunā gada sākumā izlemšu, vai atgriezīšos politikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kāds no rakstniekiem savulaik ir teicis, ka neesot bijušo pedagogu un politiķu. Kaut arī jāatzīmē, ka mūsdienās bieži runā par „bijušo prezidentu”, „bijušo deputātu” vai „bijušo kādās iestādes vadītāju”.

Bieži vien vēsturei ir raksturīga spirālveida notikumu gaita, tādēļ „bijušie” politiķi atkal iesaistās politikā: viņiem ir iespēja atkal tikt ievēlētiem, tiesa tas ir atkarīgs no priekšvēlēšanu kampaņas un vēlētāju atbalsta.

Bijusī pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece, pašreizējā Daugavpils Medicīnas koledžas vadītāja Līvija Jankovska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka pagaidām nav izlēmusi, vai atgriezīsies politikā.

„Savu lēmumu paziņošu jaunā kalendārā gada sākumā. Pagaidām esmu paņēmusi pauzi: vienkārši strādāju, nodarbojos ar savām darīšanām.

Cilvēkiem, kuri nopietni nodarbojās ar politiku, ir grūti to pamest, it īpaši, ja politika cilvēku patiesi interesēja.

Ja izlemšu atgriezties politikā, būs daudz kas jāpārdomā, jāpārskata sava attieksme pret daudzām lietām”, paskaidroja L.Jankovska.

Atgādināsim, ka Līvija Jankovska dažu gadu laikā bija Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece un tūrisma jomas kuratore.


Написать комментарий