«Mājas mīluļi» palīdzēja 11 saimniekiem iegūt vērtīgas balvas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No 1.septembra portāla Gorod.lv lasītājiem bija iespēja piedalīties fotokonkursā „Mans mājas mīlulis”.

Šī konkursa uzvarētāji tika noteikti jau 1.oktobrī, kad beidzās balsošanas laiks, savukārt šodien, 4.oktobrī, portāla Gorod.lv redakcijā pēc balvām bija ieradušies četri uzvarētāji.

Sms balsošanas rezultātā pirmo vietu ieguva Irina, kuras atsūtītā fotogrāfija ar „skaistuli Emīliju” iekaroja lasītāju sirdis, iegūstot 560 balsis, rezultātā suņa saimniece saņēma balvu – firmas „Zepter” pulkstenis. Otrajā vietā ierindojās portāla Gorod.lv lasītājas Anitas „Ļubimka”, kuras saimniece varēs bez maksas apmeklēt fitnesa zāli „Dharma”. Savukārt trešo vietu (104 balsis) ieguva Ingas atsūtītā fotogrāfija „Iņ-Jaņ”, par kuru autore saņēma dāvanu karti no viesnīcas „Latgola”.

Šodien tika apbalvoti arī online balsošanas uzvarētāji. Visvairāk balsu saņēma Regīna un viņas „Žučka”, tādēļ abas uzvarētājas varēs izmantot „Vet Zoo Center” dāvanu karti. Otro vietu ieguva Jekaterina un viņas atsūtītā fotogrāfija „Supersuns”, par ko „neparasta” suņa saimniece saņēma aerobikas studijas „Santa Di Palestra” abonementu. Trešajā vietā ierindojas Ivans, kura atsūtītā fotogrāfija „Kisuļi” mēneša laikā saņēma vairāk nekā 10 tūkstošus balsu. Ivanam pasniedza veikala „Avokado” garšvielu komplektu.

Īpašu – portāla Gorod.lv simpātiju – balvu saņēma Aleksandrs un viņa fotogrāfija „Timofeika”, par ko Aleksandram uzdāvināja Oļega Burinska fitness zāles abonementu. Otro vietu šajā kategorijā ieguva Marina, kura atsūtīja fotogrāfiju „Olivka” un saņēma veikala „Bear Rose” dāvanu karti. Vitālijam, tāpat kā sms balsošanas uzvarētājai, pasniedza firmas „Zepter” pulkstenis, Nadjai – balvu no veikala „Čeburaška”, Jeļenai – 15 latu atlaidi teorijas apguvei autoskolā „Autovadītājs”.

Jāatzīmē, ka konkursa uzvarētāji bija apmierināti ar saņemtajām balvām, bet jo vairāk – ar iespēju piedalīties šajā konkursā un prezentēt savus mājas mīluļus, pierādot, ka tie ir vislabākie.

Portāls Gorod.lv pateicas visiem konkursa dalībniekiem par dalību, apsveic uzvarētājus un aicina visus interesentus sekot informācijai par jaunu konkursu izsludināšanu un noteikti piedalīties tajos.



Написать комментарий