Jaunatnes departaments aicina pieteikt aktīvākos pilsētas brīvprātīgos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

5.decembrī tiks atzīmēta Starptautiskā brīvprātīgo diena, sakarā ar ko arī šogad Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments apbalvos aktīvākos pilsētas brīvprātīgos.

Departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka lai veicinātu brīvprātīgā darba popularizēšanu sabiedrībā, Jaunatnes departaments aicina valsts un pašvaldības iestādes, biedrības un nodibinājumus līdz 15.novembrim izvirzīt brīvprātīgā darba veicējus līdz 25 gadu vecumam nominācijai „Gada brīvprātīgais 2013”.

Piesakot apbalvošanai brīvprātīgā darba veicējus, ir jāiesniedz pieteikuma anketa kura atrodama Jaunatnes departamenta mājas lapā un kurā jāmin, par kādiem nopelniem kandidāti tiek ieteikti apbalvojumam, norādot brīvprātīgā darba veikšanas periodu, brīvprātīgā darba apjomu un kvalitāti, kā arī īsu rekomendāciju. Aizpildītās pieteikuma anketas var nosūtīt elektroniskā veidā uz e-pastu jaunatne_daugavpils@inbox.lv  vai iesniegt personīgi Jaunatnes departamentā (Saules ielā 5a, Daugavpils).


Написать комментарий