Auto zaglis nozog desas un tās notirgo

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nedēļas nogalē, 26.oktobra naktī Valsts policijas Kurzemes iecirknī fiksētas trīs zādzības no automašīnām trīs dažādās vietās: Gregora ielā, Mazā Kandavas ielā un Baldones ielā, informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

No vienas automašīnas garnadzis nozaga degustācijas galdu, no otras - celtniecības instrumentus, taču no trešās viņš nozaga desu produkciju - 60 desas iepakojumos. Pēc cietušo iesniegumu saņemšanas policija uzsāka operatīvos izmeklēšanas pasākumus.

Savukārt pirmdien Kurzemes iecirknī no kāda iedzīvotāja tika saņemta informācija par nelikumīgu desu tirdzniecību Imantā.

Kriminālpolicijas darbinieki pārbaudīja šo adresi, un aizdomās par desu tirdzniecību aizturēja kādu vīrieti, tiesa gan, pie viņa vairs bija palikusi tikai viena desa.

Aizturēts 1978.gadā dzimis jau iepriekš par zādzībām sodīts vīrietis. Vīrietis visos trīs noziegumos savu vainu atzīst un paskaidro, ka visas desas pārdevis. Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess par zādzībām no automašīnām un turpinās lietas izmeklēšana.


Написать комментарий