“Sochin Karate Klub” sportisti no Rīgas atgriezās ar jaunām uzvarām

foto: Sergejs Ivaņko
foto: Sergejs Ivaņko

Šā gada 20.oktobrī notika Rīgas Atklātais čempionāts karatē, kurā piedalījās arī “Sochin Karate Klub” jaunie sportisti.

“Sochin Karate Klub” vadītājs Sergejs Ivaņko paziņoja portālam Gorod.lv, ka šo klubu čempionātā pārstāvēja divi sportisti: „Pirms tam mūsu sportisti veiksmīgi piedalījās Pasaules čempionātā Serbijā, no kura atgriezās tikai 18.oktobrī.  Pēc ilga atpakaļceļa 2 000 km garumā sportistiem vajadzēja atpūsties, tomēr divi kluba pārstāvji nolēma piedalīties Rīgas Atklātajā čempionātā.

Egita Dobrovoļska savā kategorijā (13 gadi) piedalījās 6 cīņās, 4 no kurām bija uzvarēja, izcīnot čempionāta otro vietu. Katā Egita arī uzstājās visai labi, parādīja tehniku, ātrumu un tempu, rezultātā ieņemot trešo vietu.

Kategorijā „13 gadi” bez svara ierobežojumiem Deniss Kuranovs izcīnīja trešo vietu, bet piedaloties 5 cīņās, Deniss uzveica visus pretiniekus un kļuva par Rīgas Atklātā čempionāta uzvarētāju (1.vieta). Jāņem vērā, ka Denisa pretinieki bija spēcīgi sportisti no BKK, Fudzi, Ippon klubiem”.

Jāatzīmē, ka čempionāta gaitā Latvijas Karatē federācijas pārstāvis pasniedza Sergejam Ivaņko B kategorijas tiesneša sertifikātu un federācijas Goda zīmi.

Pēc S.Ivaņko vārdiem, tuvākajā nākotnē kluba sportisti kārtos eksāmenus un piedalīsies dažādos turnīros.



Написать комментарий