Izpārdos aktiera Pola Vokera ekskluzīvo automašīnu kolekciju

foto: geekcity.ru
foto: geekcity.ru

Pola Vokera ģimene nolēmusi pārdot traģiskā autoavārijā bojāgājušā amerikāņu aktiera privāto automobiļu kolekciju, taču vēlas lai netiktu atklāts bijušā īpašnieka vārds, ziņo ārvalstu mediji.

Ar automašīnu pārdošanas organizēšanu nodarbosies Vokeram piederošais eksotisko auto veiklas «Always Evolving». Vokeram iepriekš piederējušo auto kolekcija gan tikšot pārdota anonīmi, nenorādot aktiera vārdu. Viņa ģimene ir pārliecināta, ka pats Vokers nekādā gadījumā nevēlētos, lai viņa traģiskā autoavārija tiktu izmantota mākslīgai cenu celšanai.

Pārdošanā varētu nonākt aptuveni 30 spēkrati, to skaita vairākas BMW, «Audi» un «Mustang» automašīnas.

Visu automašīnu pārdošana anonīmi tiks uzticēta luksusa automašīnu pārdošanas mākleriem. 

Jau ziņots, ka Aktieris Pols Vokers, kuru uzskata par filmu sērijas «Ātrs un bez žēlastības» zvaigzni, gāja bojā autokatastrofā pagājušā gada novembra beigās.

Vokers pats nesēdēja pie auto stūres, bet bijis blakussēdētājs, kad drauga vadītais sarkanais «Porsche» novirzījies no ceļa un sākumā ietriecies kokā un tad laternas stabā. Auto ātri aizdedzies. Kad kārtības sargi ieradušies notikuma vietā, auto jau pilnībā bija pārņēmušas liesmas. Vrakā atrastās personas tika paziņotas par mirušām jau notikuma vietā, ziņoja policija. Vokers līdz nāves brīdim bija strādājis pie «Ātrs un bez žēlastības» septītās daļas.


Написать комментарий