Ar 13.maiju sākas pieteikšanās Accenture Java Programmēšanas skolām Daugavpilī

No 13.maija informācijas tehnoloģiju uzņēmums Accenture Latvijas filiāle aicina nozares studentus un interesentus pieteikties uz bezmaksas JAVA Programmēšanas skolu, kas norisināsies Daugavpilī šī gada vasarā. Nodarbības notiks angļu valodā, un konkursa kārtībā tajā tiks uzņemti 12 līdz 20 dalībnieki.

Pēc Programmēšanas mācībām sekmīgākajiem dalībniekiem būs iespēja iziet vairāku mēnešu praksi Daugavpilī.

13.maijā Accenture aicina IT studentus un interesentus uz semināru, kurā plašāk izstāstīs par prakses iespējām, Java Programmēšanas skolu un darba iespējām Daugavpilī. Seminārs notiks RTU Daugavpils filiāles Aktu zālē, 401.auditorijā pl.14.15.

Mācoties Accenture organizētajā Java programmēšanas skolā, dalībnieki iegūs neatsveramas teorētiskās zināšanas, praktiski iemācīsies izveidot Java tīmekļa programmu un apgūs triju slāņu lietojumu arhitektūru.
Kursa beigās pratīs rakstīt kodolīgu un viegli lasāmu Java kodu, un galvenais — gūs praktisku pieredzi, iesaistoties programmētāju komandā.

Kursā varēs apgūt visas Java iespējas: objektorientētās programmēšanas principus, pavedienus, datu straumes, vienībtestēšanu, versiju kontroli, kā arī citas.



Accenture Java Programmēšanas skola ir kompānijas apmaksātas, intensīvas 160 stundu garas mācības. Tās ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, kur uzsvars ir likts uz praktiskajiem uzdevumiem un sadarbību komandā. Programmēšanas skolā uzņem pretendentus ar bakalaura vai maģistra grādu, vai studentus informācijas tehnoloģijās un tām radniecīgās nozarēs. Pieteikties programmēšanas skolām iespējams līdz 30.maijam, sūtot pieteikumu uz riga.bootcamp@accenture.lv, vai aizpildot anketu facebook lapā.

Par Accenture Latvijas filiāli
„Accenture” ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Uzņēmumā strādā 289 000 cilvēki 56 pasaules valstīs.
„Accenture Latvija” filiāle dibināta 2002. gadā. Šobrīd „Accenture Latvija” ir lielākais IT uzņēmums Latvijā pēc darbinieku skaita, nodrošinot darbavietas ap 550 IT speciālistiem. Lielākie klienti: Nokia, Discovery networks, Henkel, Eiropas Savienības Muitas dienests, BMW un citi.
Video par „Accenture Latvija” šeit.


Написать комментарий