Gorod.lv aptauja: vai Daugavpils centrā ir vajadzīgas papildus autostāvietas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

«Katrs, kuram nav mašīnas, sapņo to nopirkt, bet katrs, kuram tā ir, sapņo to pārdot. Un dara viņš to nevis tāpēc, ka pārdodot paliks bez mašīnas. Bet cilvēkam, kā neviena cita dzīvei būtnei patīk sev radīt papildus problēmas ». Tieši tā uzskatīja viens no vecās un populārās kinokomēdijas varoņiem. Un viņam bija taisnība.

Jo no vienas puses, ir neslikti sēdēt pie stūres skaista un dārga automobiļa, un justies kā dzīves saimniekam, laiku pa laikam ķert skaudīgo garāmgājēju acu skatienus. Bet no otras puses, ja tev ir mašīna, tad tā rada arī nopietnas problēmas. Vēl jo vairāk, ka pēc nesenās mūsu aptaujas rezultātiem, vairākumam mūsu lasītāju ir “dzelzs rumaks”, un priekšroku dot Volkswagen, Lexus vai Audi.

Gan jau, ka katrs automīlis ne reizi vien ir sastapies ar grūtībām atrast pilsētas centrā, kur novietot auto: maksas vai bezmaksas stāvvietā. It sevišķi, ja tas nepieciešams steidzīgi. Tāpēc Gorod.lv gribēja uzzināt no mūsu lasītājiem: vai nepieciešamas vēl papildus autostāvietas pilsētas centrā?

Kā izrādās, vairākums (65%) uzskata, ka ir nepieciešama. Vēl 20% lasītāju negatīvi uztver šo ideju. Vienaldzīgi pret šo aktuālo problēmu palika 10% respondentu, bet 2% neko par to nezin.

Iespējams ilgi kalpotu celtā stāvvieta pie kinoteātra “Renesanse”, pret kuras celtniecību cītīgi uzstājas tuvāko māju iedzīvotāji. Droši vien, tie arī ir tie cilvēku kuri negatīvi nobalsoja mūsu aptaujā.


Написать комментарий