Daugavpilieši bija modri: ieraudzīja dūmus izsauca ugunsdzēsējus 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien no rīta Valsts ugunsdzēsēju Latgales reģionālā brigāde saņēma zvanu par ugunsgrēku dzīvojamā mājā Rīgas ielā 74. Zvanītāji apgalvoja, ka redzēja dūmu mutuļus. Bet atbraukušie uz notikumu vietu ugunsdzēsēji neieraudzīja nekādu ugunsgrēku.

Saskaņā ar Latvijas Republikas likumu, par avārijas dienesta viltus izsaukumu, piemēram, policijas, ātrās palīdzības, ugunsdzēsēju vai glābēju, tiek piemērots sods no 500 latiem juridiskām personām, bet fiziskām personām, kuras nolēma pajokot ar dienesta instancēm, būs jāšķiras no 25 līdz 150 latiem.

Kā paziņoja Gorod.lv VUGD Daugavpils pirmās nodaļas dežurants, ka šis izsaukums diez vai bija viltus, jo zvanītāji nekur nebija pazuduši, bet sagaidīja ugunsdzēsējus un patiešām bija redzējuši dūmus. Ugunsdzēsēj nolēma, ka kāds vienkārši ir dedzinājis papīru, vai kaut ko citu. Lai kas tur arī būtu, bet pilsētnieku modrība dažreiz var izglābt kādam dzīvību.
 



Написать комментарий

kamēr kauns nepaspēja... :D virsrakstā komatiņa trūkst

kush: kamēr kauns nepaspēja... :D virsrakstā komatiņa trūkst

varētu ,,un "ierakstīt, a vispār Laiks varētu neņemt naudu par saviem materiāliem un tur jau būtu latviešiem gramatikas paraugstundas :)

Написать комментарий