Daugavpils centrā pie veikala parādījies zils iezīmējums pie „Stāvvieta invalīdiem” zīmes

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirms nedēļas viens no lielākajiem Latvijas portāliem sadaļā „Aculiecinieks” publicēja fotogrāfiju, uz kuras pie veikala Maxima Daugavpils centrā tika novietota automašīna. Nekā sevišķa, bet ceriņkrāsas PT Prowler bija novietots zem „Stāvvieta invalīdiem” zīmes, turklāt pārkāpjot noteikumus.

Šo vai līdzīgu automašīnu pilsētnieki bieži varēja redzēt pie pilsētas domes ēkas, kad tajā ieradās bijušais Daugavpils mērs un pašreizējais Saeimas deputāts Rihards Eigims.

Mūsu uzmanīgi lasītāji pamanīja, ka pirms dažām dienām pie zīmes par stāvvietu invalīdiem, kas atrodas pie veikala Maxima, uz asfalta parādījās spilgti zilās krāsas taisnstūri. Mūsu lasītāji pieņēma, ka tas tika darīts, lai visi automašīnu vadītāji, pat augstu stāvošie ierēdņi, laikus pamanītu ceļa zīmes un nepārkāptu CSN, novietojot automašīnas.

Bet izrādās, ka tas nav mūsu Komunālās saimniecības pārvaldes roku darbs. Pēc viņu darbinieka vārdiem, šāda veida iezīmējums neatbilst Latvijas standartam un uz pilsētas ielas tika uzzīmēts, neievērojot esošos noteikumus.

Firma CKD D un veikala Maxima vadība, pie kuriem mūs nosūtīja pārvaldes darbinieki, arī nebija lietas kursā, kas ir zilo figūru autors.

Šorīt mūsu deputātu no Zaļo un zemnieku partijas redzēja Daugavpils centrā, kad viņš izkāpa no vienkārša zilā mikroautobusa un devās uz puķu veikalu. Saskaņā ar protokolu, šodien plkst.9:00 Saeimā notika kārtējā sēde.


 



Написать комментарий