Slimnīcas teritorijā atrastas fotogrāfa Lavrinoviča mirstīgās atliekas

foto diena.lv
foto diena.lv

Rīgas Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā mēnesi pēc izrakstīšanas nogulējis kāda pacienta līķis. Izrādījies, ka 12.maijā slimnīcas teritorijā tika atrastas 1958.gadā dzimušā Valda Lavrinoviča mirstīgās atliekas jau sadalīšanās stadijā, portālam Diena.lv apstiprināja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Vīrietis aptuveni pirms mēneša slimnīcā nogādāts ar pārsistu uzaci un smadzeņu satricinājumu, bet jau nākamās dienas pusnaktī no slimnīcas izrakstīts, vēsta portāls Delfi.lv

Vīrietis pēc izrakstīšanas no slimnīcas mājās tā arī nav pārnācis, tādēļ tuvinieki vērsušies policijā. Maija vidū vīrieša mirstīgās atliekas atrastas tās pašas slimnīcas teritorijā. Līķis neviena nemanīts tik ilgi nogulēja, jo atradās kādas slimnīcas ēkas sētas pusē, padziļinājumā zem pirmā stāva loga, vēsta Delfi.

Policijā šobrīd uzsākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību, bet plašāku informāciju par cietušo nesniedz ne policija, ne slimnīca.

Zināms, ka par vīrieša pazušanu tuvinieki ziņojuši jau aprīlī. Vīrietis 12.aprīlī bija nokritis kāpņutelpā un stipri sasitis galvu, tāpēc nogādāts slimnīcā. Vīrieša sieva vēlāk Latvijas Radio stāstījusi, ka apstaigājusi morgus un slimnīcas, meklējot savu vīru. Diemžēl vīrietis atrasts miris tikai pēc mēneša tās pašas slimnīcas teritorijā.

Cietušā sieva pauž sašutumu par ārstu rīcību, pusnaktī izrakstot pacientu, kurš slimnīcā nogādāts ar smadzeņu satricinājumu, turklāt zaudējis lielu daudzumu asiņu. Slimnīcas personāls neesot arī nevienam piezvanījis, lai vīrietim kāds atbrauktu pakaļ.

LETA vēsta, ka bojā gājušais ir plaši zināms fotomākslinieks, kurš visbiežāk fotografējis aktierus.


Написать комментарий