Daugavpils dome apkopoja dienestu tālruņus, kas noderēs katram pilsētniekam

foto ehow.com
foto ehow.com

Šodien kārtējā preses konferencē Daugavpils domē MSL pārstāvjiem pastāstīja, ka domes darbinieki apkopoja informāciju par to, kādiem dienestiem jāzvana ārkārtas gadījumos, apkopojot arī to tālruņu numurus.

Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis atzīmēja, ka sākot ar pagājušo nedēļu domes mājas lapā ir iespējams atrast informāciju un dienestu tālruņus, kas palīdzēs pilsētniekiem ārkārtas gadījumos. A.Kursītis izteica pieņēmumu, ka šāda veida informācija nav apkopota un nav publicēta nevienā mājas lapā.

Glābšanas dienesta tālrunis joprojām ir 112. Taču sarakstā ir iekļauti arī apkalpojošo organizāciju iekšējo un ārējo tīklu tālruņu numuri, Veselības inspekcijas, Infektoloģijas centra, Pārtikas un veterinārā dienesta un citu vietējo dienestu tālruņu numuri. Ir norādīts arī Daugavpils domes dežuranta tālruņa numurs, kas darbojas diennakts laikā.

Atsevišķi tiek atzīmēts dzīvnieku patversmes tālruņa numurs, kur pilsētnieki var griezties, ja uz ielas pamana klaiņojošo dzīvnieku vai automašīnas notriekto dzīvnieku, kā arī mirušu dzīvnieku.

Tālruņu numurus var atrast mājas lapā www.daugavpils.lv – pilsēta – iedzīvotājiem – kur zvanīt ekstremālās situācijās.


Написать комментарий