Jūrmalā uzņēmēja slepkavības laikā sašautā jauniete sniegusi liecības

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Jūrmalā pirmdien uzņēmēja slepkavības laikā sašautās jaunietes dzīvībai briesmas nedraud, un viņa policijai sniegusi liecības.

Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs otrdien žurnālistiem pastāstīja, ka policija pašlaik par slepkavību izvirzījusi divas versijas – uzbrukums noticis saistībā ar vīrieša uzņēmējdarbību un personīgiem motīviem.

To, vai uzbrukums bijusi pasūtījuma slepkavība, noskaidros izmeklēšanā. "Mēs varam viennozīmīgi pateikt, ka tā bija slepkavība, kurā izmantots šaujamierocis," sacīja Sozinovs. Policija arī pārbaudīs presē izskanējušo informāciju, ka uzņēmējs, iespējams, bijis saistīts ar nelegālām darbībām. Vīrietis agrāk nav tiesāts.

Par aizdomās turētām personām patlaban policijai ir pāragri runāt.

Pirmdien pēc slepkavības policija strādāja pastiprinātā režīmā un iesaistot lielus spēkus, pārbaudīja automašīnas, kas izbrauca no Jūrmalas.

Uzbrukumā izmantotais ierocis pašlaik nav atrasts, taču uzietas vairākas čaulītes, līdz ar to ekspertīzē varēs pateikt, no kāda ieroča šauts. Notikuma vietas apskate turpinoties arī otrdien.

Sozinovs apstiprināja, ka policija ir pratinājusi uzbrukumā cietušo jaunieti, taču viņas liecības ir izmeklēšanas noslēpums. Viņas veselībai briesmas nedraudot.

Policijā kriminālprocess sākts par slepkavību vainu sevišķi pastiprinošos apstākļos. Ja uzbrucēju noķers, viņam draud mūža ieslodzījums vai cietums no 15 līdz 20 gadiem.

Policija arī aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri bijuši liecinieki noziegumam vai manījuši aizdomīgu personu vai personas Dzintaru apkaimē.

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā netālu no Dzintaru koncertzāles nošauts 1962.gadā dzimušais kokapstrādes biznesu pārstāvošais uzņēmējs Nikolajs Kirillovs un sašauta viņam līdzās esoša 1988.gadā dzimusi jauniete.

Uz vīrieti raidīti vairāki šāvieni, kas trāpījuši gan kājā, gan krūškurvī.


Написать комментарий