V.Azarevičs: Iespējams, KNAB pārbaude vairāk attiecas uz medicīniskajām firmām, nevis pašu slimnīcu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) pēdējo dienu laikā veica pārbaudi Daugavpils reģionālajā slimnīcā. Informācija par starprezultātiem pagaidām nav izpaužama, kā arī netiek ziņots, uz kāda pamata tika uzsākta pārbaude.

Pēc Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Aivara Zdanovska vārdiem, biroja darbiniekus interesē nomas līgumi. Direktors piebilda, ka šāda veida pārbaudes notiek regulāri un nekā ekstraordinārā tajās nav.

Slimnīcas vadītāja viedoklim piekrīt arī vicemērs Vitālijs Azarevičs, kurš ir atbildīgs par medicīnas jomu Daugavpilī. Portālam Gorod.lv V.Azarevičs apliecināja, ka KNAB pārbauda konkrētus līgumus. Oficiālā informācija par biroja pārbaudi pašvaldībā pagaidām netika iesniegta.

Pamatojoties uz pārbaudes rezultātiem, pašvaldība lems, vai ir nepieciešamas kādās turpmākās darbības, akcionāru sapulce utt. Pagaidām vicemērs ir tiecies ar A.Zdanovski, kurš pašvaldības pārstāvim paziņoja, ka nepieciešamie dokumenti tika iesniegti pārbaudei.

Izskatās, ka vicemērs pārbaudē nesaskata neko ekstraordināru un šobrīd nav bažu par iespējamiem negatīviem rezultātiem. V.Azarevičs atzīmēja, ka, iespējams, pārbaude vairāk attiecas uz medicīniskajām firmām, nevis mūsu slimnīcu.

Jāatzīmē, ka Daugavpils pašvaldībai pieder Daugavpils reģionālās slimnīcas 89,86% kapitāla daļas.


Написать комментарий