Veselības ministre iepazīs Balvu slimnīcu apvienības darbu

foto vietas.lv
foto vietas.lv

Vai laikā, kad veselības aprūpes pakalpojumi galvenokārt koncentrējas valsts mēroga slimnīcās, iespējams saglabāt veselības aprūpi arī tuvāk iedzīvotāju dzīves vietām? Ko tā var sniegt iedzīvotājiem un kā šos veselības aprūpes pakalpojumus iespējams attīstīt. Par to tiks diskutēts LR veselības ministres Ingrīdas Circenes vizītes laikā Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā, kas notiks 8. augustā. Pēc tam Balvu novada domes ēkā notiks preses konference, informē Balvu novada pašvaldība.

Preses konferences dienas kārtībā ir jautājumi :

Veselības ministrijas vērtējums par veikto reorganizāciju Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā un veselības aprūpē reģionā.

Pašvaldību dalība un lēmumu ietekme uz tālāko slimnīcas attīstību.

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības noteiktie attīstības plāni.

24h traumpunktu tīklu nozīme Latvijas veselības aprūpē un kā to plānots attīstīt reģionā.

Preses konferencē piedalīsies: Ingrīda Circene, LR Veselības ministrija, ministre, Andris Kazinovskis, Balvu novada domes priekšsēdētājs, Sandra Daudziņa, Gulbenes novada domes priekšsēdētāja, Marģers Zeitmanis, Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdes priekšsēdētājs, Alīda Vāne, Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības valdes locekle.

Ministres vizītes laikā ar Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienības darbu iepazīsies arī pensionāru apvienības „Atspulgs 5” dalībnieki un vadītāja Anna Vīgante, kā arī Balvu novada deputāte, sociālā servisa vadītāja Anita Petrova)


Написать комментарий