Divi strādnieki gūst traumas, nokrītot no trīsstāvu ēkas Daugavpilī 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien ap plkst.11:00 Daugavpils būvniecības objektā guva traumas divi vietējās firmas strādnieki, kuri nokrita no ēkas jumta. Valsts darba inspekcija ziņo, ka tika uzsākta nelaimes gadījuma izmeklēšana.

Darba inspekcijas vecākais inspektors Vents Priedītis portālam Gorod.lv paziņoja, ka pēc medicīniskā atzinuma saņemšanas par gūto traumu smaguma pakāpi taps zināms, kas izmeklēs notikušo un konstatēs negadījuma iemeslus: ja traumas netiks atzītas par smagām, lietu izmeklēs darba devējs, ja traumas būs nopietnas – inspekcija.

Šobrīd ir zināms, ka cietušie – 1959. un 1984. gadā dzimuši vīrieši – veica darbus uz trīsstāvu ēkas jumta Vienības ielā 5. Darbu gaitā tika izmantots auto pacēlājs. Pēc sākotnējās informācijas strādnieki nokrituši no jumta, jo, iespējams, no jumta atdalījās ēkas jumta margas.

Cietušie tika nogādāti slimnīcā. Darba inspekcija nekavējoties apsekojusi būvniecības objektu un izdevusi rīkojumu par objekta darbības apturēšanu līdz pārkāpumu novēršanai.

Jāatzīmē, ka šogad darba inspekcija izmeklējusi 105 nelaimes gadījumus dažādos būvniecības objektos. 7 gadījumos gūto traumu rezultātā strādnieki gāja bojā.


Написать комментарий

Cien. pilseta.ru jeb gorod.lv redakcija, lai arī Daugavpilī viss notiek krieviski, latviskās versijas rakstiem jūs regulāri liekat kļūdainus virsrakstus. Nevis GUVA traumas, bet vai nu GŪST vai GUVUŠI, jo latviešu valodā virsrakstos lieto vai nu pagātnes divdabi vai tagadni, bet ne vienkāršo pagātni. Nevajag vienkāršot latviešu valodu līdz krievu valodas līmenim. Tas attiecas uz visiem citiem rakstiem, kuru virsraksti ar visām kļūdām redzami tvnet.lv, bet tā kā portāla nosaukums ir gorod.lv, tad uz īpašiem uzlabojumiem šajā jomā laikam necerēt.
Ar cieņu,
latvietis.