'HP' radījis klēpjdatora un planšetdatora hibrīdu 'EliteBook Revolve'

publicitātes foto
publicitātes foto

Tehnoloģiju uzņēmums "Hewlett-Packard Company" decembra sākumā oficiāli paplašina savu biznesa planšetdatoru klāstu, laižot klajā transformējamu piezīmju datoru HP EliteBook Revolve - portatīvo datoru, ko iespējams gan izmantot kā atveramu klēpjdatoru, gan arī kā viegli pārvietojamu planšetdatoru.

HP EliteBook Revolve izstrādāts galvenokārt uzņēmumu un valsts pārvaldes iestāžu vajadzībām, vienlaicīgi nodrošinot lietotāju gan ar plānu klēpjdatoru, gan ar skārienjūtīgu planšetdatoru. Ierīces pārveidošana no klēpjdatora planšetdatorā notiek ar vienu plaukstas kustību, ekrānam apgriežoties ap savu asi un piestiprinoties tastatūrai.

"Darbinieki vēlas lietot datorierīces, kuras, līdzīgi viņiem pašiem, ir elastīgas un spēj pielāgoties jebkurai situācijai," uzsver HP Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas Personālo Datoru Biznesa Nodaļas komerciālo produktu direktors Gervalds van der Gijps, "HP, attīstot savu elites planšetdatoru risinājumu portfeli, ir apņēmies nodrošināt klientus ar funkcijām, kas viņu darbiniekiem palīdzēs sasniegt maksimālo produktivitāti, un dizainu, ko viņi ar lepnumu ņems sev līdzi visur, kur vien dosies, pie tam nezaudējot uzņēmuma datorsistēmu administrēšanas un aizsardzības iespējas un neradot liekas galvassāpes savam IT departamentam."

HP EliteBook Revolve komplektācijā ietilpst:

    Windows 7 Pro vai Windows 8 Pro;
    11,6 collu HD skārienjūtīgs ekrāns, kas iestrādāts 1,4kg smagajā datorā;
    Automātiska ekrāna orientācijas, spilgtuma un citu parametru pielāgošana atkarībā no ierīces novietojuma, kā arī pilna izmēra izgaismojama tastatūra un pildspalva skārienjūtīgajam ekrānam;
    720 līniju HD4 standarta kamera, duālais mikrofonu bloks, kā arī DTS Studio Sound un CyberLinkYouCam programmnodrošinājums;
    3G un NFC bezvadu tīkla nodrošinājums, USB 3.0 un DisplayPort pieslēgvietas;
    SSD pastāvīgās atmiņas moduli ar ietilpību līdz 256 GB.

Tiek paredzēts, ka HP EliteBook Revolve būs nopērkams Eiropas valstīs, sākot ar 2013. gada martu. Informācija par produkta cenām tiks paziņota, tuvojoties prognozētajam pārdošanas uzsākšanas laikam.


Написать комментарий