Komisija noteikusi uzvarētāju konkursā par tramvaju piegādi Daugavpilī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iepirkumu komisija turpina izvērtēt pretendentu iesniegto dokumentāciju par tramvaju piegādi Daugavpilī eiroprojekta ietvaros. Vicemērs Līvija Jankovska paziņoja, ka komisija ir noteikusi konkursa uzvarētāju.

L.Jankovska nepaziņoja, kurš no diviem konkursa pretendentiem kļuvis par uzvarētāju un piegādās jaunus vagonus, atzīmējot, ka komisijas lēmums vēl jāsaskaņo ar Satiksmes ministrijas pārstāvjiem, lai pārliecinātos, ka visa pretendentu iesniegtā dokumentācija atbilst likumdošanai un konkursa prasībām.

Netika nosaukti arī uzvarētāja pasludināšanas termiņi, jo šobrīd teorētiski konkurss var tikt pārsūdzēts. Tomēr tas pašvaldībai nebūs nekas jauns, vicemērs paziņoja, ka gadījumā, ja pretendentiem radīsies jautājumi, pašvaldība uz tām atbildēs.

Aploksnes ar pretendentu piedāvājumiem tiks atvērtas šī gada 12.novembrī. Lokomotīvju remonta rūpnīcas piedāvājums par 12 vagoniem bija 5 356 636 lati bez PVN, AAS „Belkomunmaš” un SIA “Agmen Consulting Bureau” - 4 614 312 lati bez PVN. Konkursa nolikumā atrunāts, ka par uzvarētāju tikt izvēlēts pretendents, kura piedāvājums tiks atzīts par ekonomiski izdevīgāku.


Написать комментарий