Apple laiž klājā jauno iPhone ar izliektu displeju

foto articles.washingtonpost.com
foto articles.washingtonpost.com

Kā ziņo cnews.ru, Appple ir patentējusi jauno tehnoloģiju, kura ļauj pagatavot izliektus stiklus mobilajiem telefoniem un citām ierīcēm.

Apple ir saņēmusi patentu tehnoloģijai, kura ļauj izgatavot izliektu stiklu mobilo telefonu ekrānu saudzēšanai, ziņo Patently Apple. Izgudrotāji apgalvo, ka mūsdienu tehnoloģijas šī stikla pagatavošanai ir dārgs prieks un tas neder  6 mm biezai stikla kārtas pagatavošanai.

Grūtības ir meklējamas pašās metodēs. Piemēram, stikls izkausētā agregātstāvoklī var ieplūst formu savienojumos, rezultātā telefona virsmā var rasties nelīdzenumi, kurus vēlāk ir jāslīpē. Izgatavošanas laikā telefona virsma var būt bojāta.

Lai izvairīties no tā un samazināt konstruēšanas izmaksas, Apple ir piedāvājusi savu konstrukciju.

Iesniegums reģistrācijai Patentu birojā bija iesniegts 2009.gada martā.

Ka atzīmē Applelnsider, nav obligāti pēc norādītās tehnoloģijas pagatavot telefonu  modeļus, taču tādu varbūtību izskatīja kompānija jau 2009.gadā un nolēma to patentēt.
iPhone prototips ar izliekto displeju

Apple varēja izskatīt ar izliekto displeju arī citus smārtfona prototipus, kuri bija demonstrēti 2012.gada vasarā, tiesas sēdes laikā ar Samsung Elektronics. Šo tehnoloģiju var izmantot ne tikai aizsargdispleju pagatavošanā, bet arī datorpeles korpusa izgatavošanā – Apple Magic Mouse.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий