Notiek aptauja, pateicoties kurai tiks noteiktas Wi-Fi zonu ierīkošanas vietas Daugavpilī

foto: truconnect.com
foto: truconnect.com

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments savā lapā sociālajā tīklā Facebook rīko aptauju par to, kurās publiskajās vietās un kuros pilsētas mikrorajonos vajadzētu izveidot visiem pieejamu Wi-Fi zonu.

Aptauja sākusies pirms divām nedēļām un tajā līderpozīcijas pagaidām ieņem Dubrovina parks, Centrālais parks, laukums pie DU vecā korpusa, visa Rīgas iela, A.Pumpura skvērs, Autoosta.

Kā varianti tiek minēti arī Slavas skvērs (Jaunbūve), skvērs pie veikala „Beta” (Ķīmija), Cietoksnis, Akmeņu dārzs, Raiņa skvērs (Grīva), Kultūras nams Ķīmijā, Ruģeļi. Aptaujas gaitā pilsētnieki var piedāvāt arī savu variantu, kur Daugavpilī nepieciešams ierīkot bezmaksas Wi-Fi.

Piedalīties aptaujā var šeit.

Atgādināsim, ka aptauju nolēma rīkot pēc tam, kad Daugavpils pilsētas dome saņēma vienas no Daugavpils kompānijām, kas nodarbojas ar interneta pakalpojumu sniegšanu, piedāvājumu nodrošināt pilsētu ar Wi-Fi zonām. Šobrīd pašvaldības speciālisti izvērtē visas piedāvājuma iespējas. Idejas realizācijas izmaksas un termiņi pagaidām nav zināmi, tas būs atkarīgs no tā, vai šī doma tiks atbalstīta, kā arī no apstiprināto objektu un zonu skaita.

 


Темы: , , , ,
Написать комментарий