Centralizēto eksāmenu varēs kārtot Daugavpils Universitātē

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz 15.janvārim Daugavpils universitāte sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Valsts izglītības satura centru (VISC) pieņem pieteikumus vidusskolas angļu valodas centralizētajam eksāmenam.

DU Studiju daļas pārstāvji informēja, ka centralizēto vidusskolas eksāmenu kārtošanai var pieteikties personas, kuras ir ieguvušas vidējo izglītību un iepriekšējos gados nav kārtojušas nepieciešamos centralizētos eksāmenus vai vēlas uzlabot centralizēto eksāmenu vērtējumus. Šos eksāmenus varēs kārtot 2013.gadā tikai vienu reizi vienlaicīgi ar vidusskolas centralizētajiem eksāmeniem.

Lai pieteiktos centralizētajiem eksāmeniem, nepieciešams aizpildīt pieteikuma veidlapu DU Studiju daļā, kas atrodas Vienības ielā 13, 216. kab., darbdienās no plkst. 8.30 - 12.00 un no 13.00 - 17.00, tālr. 654 21198.

Ierodoties DU Studiju daļā, līdzi jāpaņem pase, dokuments par vidējo izglītību, pirms tam DU kasē jāveic maksājums par eksāmena kārtošanu.

Par nokārtotu centralizēto eksāmenu tiek izsniegts centralizēto eksāmenu rezultātus apliecinošs sertifikāts, kurš būs derīgs iesniegšanai jebkurā augstskolā.

Kā ziņots, saskaņā ar Izglītības un zinātnes ministrijas lēmumu šajā mācību gadā vidusskolu skolēni angļu valodas centralizēto eksāmenu kārtos pavasara brīvlaikā, visdrīzāk, 26., 27. un 28.martā.


Написать комментарий