Daugavpilieši nepalīdzēja KNABam cīņā ar korupciju medicīnā

foto: nozare.info
foto: nozare.info

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) Korupcijas novēršanas nodaļas Sabiedrisko attiecību galvenais speciālists Andris Vītenbergs portālam Gorod.lv paziņoja, ka videoklipu konkursā, kura ietvaros video bija jābūt ietvertai uzrunai ar aicinājumu vērsties pret korupciju medicīnā, iesniegts 21 videoklips, tomēr to vidū nav neviena videoklipa no Daugavpils.

KNAB, atzīmējot Starptautisko pretkorupcijas dienu, bija izsludinājis videoklipu konkursu, kura mērķis bija sniegt iedzīvotājiem iespēju ar radošiem līdzekļiem paust savu nosodošo attieksmi pret korupciju medicīnā, kā arī aicināt aktīvi iesaistīties korupcijas izskaušanā.
Darbi bija jāiesniedz līdz 2013.gada 18.janvārim. Valsts iedzīvotāji šogad iesnieguši 32 videoklipus, 15 no tiem saņemti no Vidzemes, 4 – no Latgales, 4- no Rīgas, 3 – no Kurzemes, 6 – no Zemgales.

Konkursa rezultātus plāno pasludināt februāra sākumā. Jāatzīmē, ka KNAB regulāri – vienreiz gadā – rīko korupcijas tematikai veltītos konkursus.

Lai noteiktu labākos darbus, KNAB komisija vērtēs to oriģinalitāti, vēstījuma emocionālo spēku, mākslinieciskumu un tehnisko izpildījumu. Pirmās vietas ieguvējs katrā sabiedrības grupā (skolēni, studenti, pieaugušie) saņems balvu Ls 100 apmērā, otrās vietas - Ls 70 apmērā, trešās vietas ieguvējs – Ls 50 apmērā.


Написать комментарий