Advokāts Dainis Lūsis nedēļas laikā cer pārsūdzēt lēmumu par apcietinājuma piemērošanu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Zvērināts advokāts Dainis Lūsis, kurš aizstāv Vjačeslava Širjakova intereses, portālam Gorod.lv paziņoja, ka nedēļas laikā cer pārsūdzēt viņa aizstāvamā uzturēšanu apcietinājumā un panākt viņa atbrīvošanu.

Pēc advokāta vārdiem, V.Širjakovs tika aizturēts sakarā ar aizdomām, kuras attiecas uz viņa dienesta pienākumiem. „Nav skaidrības, ko ar to domā izmeklētāji, jo apsūdzības formulējums nav konkrēts. Mēs plānojam pārsūdzēt lēmumu nedēļas laikā, kad taps zināmi apsūdzību motīvi un būtība. Savukārt es esmu pārliecināts sava klienta nevainībā”, - pastāstīja Dainis Lūsis.

Advokāts arī paziņoja, ka Vjačeslavs Širjakovs jūtas diezgan labi un attiecībā pret viņu netiek izmantoti fiziskās vai psiholoģiskās ietekmes līdzekļi.

Pēc diviem mēnešiem tiesa lems, vai ir pamats turēt aizdomās turamo apcietinājumā. Tomēr izmeklētājs jebkurā brīdī var mainīt drošības līdzekli.

Portāls delfi.lv ziņo, ka otrdien KNAB priekšnieka vietniece Juta Strīķe apliecināja, ka par iespējamo kukuļošanu Daugavpilī trīs personas ir apcietinātas, bet sākotnēji tika aizturēti kopumā seši cilvēki. Pēc viņas vārdiem, darbību ir bijis daudz un intensīvas, lieta ir apjomīga, trīs personas ir apcietinātas un sākotnēji bija aizturētas sešas. Citām personām ir izvirzīti ļoti dažādi ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

KNAB šonedēļ sola nākt klajā ar plašāku informāciju par notikušo.

 


Написать комментарий

Viņam jau uz pieres rakstīts: žuļiks!