Jauna epasta aplikācija piesaista pusmiljonu gribētāju

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

iTunes aplikāciju veikalā publicēta jauna aplikācija, kas dienas laikā piesaistījusi teju pusmiljonu potenciālo lietotāju. Mailbox ir iPhone epasta aplikācija, kas piedāvā jaunus un unikālus risinājumus.

Pirmoreiz Mailbox tika izziņota pirms vairākiem mēnešiem. Aplikācija līdz šim neierastā veidā apvieno epasta klientu ar atgādinājumu sistēmu, ļaujot ar vienkāršu žestu palīdzību pārvērst ienākošo epastu ziņojumu par atgādinājumu. Atliekot ziņojumu uz vēlāku, tas automātiski pazūd no iesūtnes, ļaujot mazināt traucēkļus un vieglāk plānot darbus.


Mailbox pagaidām darbojas tikai ar Gmail epasta sistēmu, turklāt datu sinhronizēšanai tiek izmantoti aplikācijas izstrādātāju serveri. Tas nodrošina iespēju sūtīt momentānos paziņojumus, taču mazliet rada bažas par datu drošību.

Serveru potenciālās noslodzes dēļ pieeja aplikācijas lietošanai ir ierobežota un tās lietot gribētājiem ir jāgaida rindā. Šobrīd rindā pieteikušies vairāk kā 460 tūkstoši lietotāju. Tiklīdz izstrādātāji būs droši, par serveru sagatavotību slodzei, pieeja tiks atklāta masveidā.

Lai pieteiktos lietot Mailbox, aplikācija jālejuplādē savā iOS ierīcē.


Темы: , , ,
Написать комментарий