Prezentē “Full HD” izšķirtspējas viedtālruni “LG Optimus G Pro”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

LG iepazīstijājis ar jaunāko papildinājumu G-sērijas klāstā. Optimus G Pro, LG viedtālrunis ar līdz šim lielāko displeju un LTE atbalstu, aprīkots ar 5.5 collu lielu Full HD IPS izšķirtspējas displeju.

"Optimus G Pro tika izstrādāts, lai nodrošinātu spilgtu un neatkārtojamu attēla kvalitāti lielā viedtālruņa displejā," uzsver LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). "Mēs turpināsim paplašināt mūsu piedāvājumu un nostiprināt pozīcijas premium klases LTE viedtālruņu segmentā."


Displejam ir 1920 x 1080 pikseļu izšķirtspēja un 443 ppi pikseļu blīvums. Viedtālrunim ir savā klasē lielākā akumulatora jauda - 3,140mAh

Optimus G Pro piedāvā arī speciāli šai ierīcei izstrādātas lietotāja saskarsnes funkcijas, piemēram, Dual Recording un Virtual Reality (VR) Panorama. Dual Recording ļauj lietotājiem vienlaicīgi uzņemt video ar priekšas un aizmugures kamerām, veidojot unikālu attēls-attēlā pieredzi. Turpretīm VR Panorama ļauj fotografēt gan horizontālā, gan vertikālā veidā, lai veidoti pilnu 360 grādu attēlu.

Telefons aprīkots ar Snapdragon 1.7GHz četrkodolu procesoru, 2GB operatīvo atmiņu, 32GB atmiņu un 13MP fotokameru.


Написать комментарий