Vidusskolēnus aicina piedalīties biznesa ideju konkursā “Izaugsmes forums”

Līdz 24.martam vidusskolēni tiek aicināti pieteikties dalībai konkursā „Izaugsmes forums”. „Izaugsmes forums” ir komandu sacensības vidusskolēniem par labāko jauno biznesa ideju vai esošā produkta pilnveidi, ziņots konkursa mājas lapā.

Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu uzņēmējspējas un interesi par uzņēmējdarbību, īpaši akcentējot reģionālās ekonomiskās izaugsmes iespējas un sociālo uzņēmējdarbību.

Pasākuma kreatīvā direktore Ilze Bičevska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka konkursa galvenā balva ir budžeta vietas RSU pirmajam studiju gadam, kā arī starta kapitāls biznesa uzsākšanai. Konkursā aicinātas piedalīties vispārizglītojošo vai profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu komandas 3 līdz 4 dalībnieku sastāvā, kurām jāreģistrējas interneta vietnē www.izaugsmesforums.lv, jāpiedalās konsultācijā ar speciālistu, jāpierāda savas biznesa idejas pamatojums un jāprezentē sevi divās atlases kārtās, fināls notiks Rīgā. Jāatzīmē, ka informatīvie pasākumi notiks vairākās Latvijas pilsētās, tostarp 7.martā Daugavpilī.

Minētais konkurss tiek rīkots otro gadu, un tas pulcina lielu skaitu dzīvespriecīgu un apņēmīgu jauniešu, kuri vēlas uzlabot sociālās vides kvalitāti.


Написать комментарий