Par Cauņu interesējas Anglijas klubs

foto: sovsport.ru
foto: sovsport.ru

Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - "Championship" - klubs "Hull City" izrādot interesi par Latvijas valstsvienības un Krievijas kluba Maskavas CSKA pussargu Aleksandru Cauņu, vēsta izdevums "Izvestija".

Anglijas kluba pārstāvji augstu vērtē Cauņas spējas laukumā, viņa spēcīgo sitienu un kaujiniecisko raksturu, rakta laikraksts.


Latvijas futbolista pārstāvis Zorans Krneta atzina, ka zina par "Hull City" komandas interesi un neizslēdza iespēju, ka Cauņa varētu tikt izīrēts līdz šīs sezonas beigām.

"Anglijas klubi seko Aleksandra sniegumam, taču pagaidām nekādi oficiāli piedāvājumi nav bijuši," citāts Krneta. "Mēs nesen noslēdzām ilgtermiņa līgumu ar CSKA, tāpēc mēs nedomājam pamest šo klubu. Varbūt vasarā mēs izskatīsim kādus īres variantus. Taču tas būs tikai tādā gadījumā, ja spēlētājs nedabūs pietiekamu spēļu praksi."

25 gadus vecais Cauņa šajā sezonā laukumā devies 18 Krievijas čempionāta spēleš, kurās guvis trīs vārtus.

"Hull City" šajā sezonā "Championship" turnīrā 37 spēlēs  ieguvusi 68 punktus, kas dod otro pozīciju un cerības iekļūt Anglijas premjerlīgā. Savukārt Maskavas CSKA Krievijas čempionāta kopvērtējumā ar 46 punktiem 20 spēlēs ir līderpozīcijā.


Написать комментарий