Aicinām uzņēmējus piedalīties bezmaksas seminārā «E-prasmes uzņēmējiem»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) aicina uzņēmējus piedalīties bezmaksas seminārā „E-prasmes uzņēmējiem”, kas notiks 22. martā Rēzeknē, informē Rēzeknes portāls.

Semināru organizē VARAM sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi, un tas norisināsies E-prasmju nedēļas laikā.

Seminārs „E-prasmes uzņēmējiem” notiks Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs”, Krasta ielā 31. Tā atklāšana plkst. 10.30, reģistrācija no plkst. 10.00. Lai piedalītos seminārā, aicinām uzņēmējus līdz 20. martam reģistrēties VARAM mājaslapā http://www.varam.gov.lv/lat/reg. Vietu skaits ir ierobežots!

Uzņēmēji seminārā varēs iepazīties ar valsts pārvaldes piedāvātajām jaunākajām e-iespējām uzņēmējiem un to ērtākas izmantošanas iespējām. Par šobrīd uzņēmējiem pieejamiem e-pakalpojumiem informēs VARAM, Valsts reģionālās attīstības aģentūras, Uzņēmumu reģistra un Valsts ieņēmumu dienesta pārstāvji.

Pasākuma laikā dalībnieki plašāk varēs uzzināt arī par Latvijas Valsts radio un televīzijas centra izstrādāto jaunāko produktu, virtuālo eParaksta risinājumu uzņēmējiem – eParaksts biznesam, kas izstrādāts uzklausot uzņēmēju vēlmes. Tāpat būs iespējams saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem par drošu elektronisko parakstu. 

Semināra otrajā daļā SIA „Latvijas Mobilais Telefons" pārstāvji stāstīs par dažādām mobilo tālruņu aplikācijām, kuras atvieglo uzņēmēju ikdienu, savukārt Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas (CERT) pārstāvji - par informācijas drošību, aizsardzību un rīcību dažādās incidenta situācijās. 

Vēršam uzmanību, ka pasākuma laikā 15 portatīvo datoru īpašniekiem būs iespējams pārbaudīt savu datoru pie datorologa (datorologs - CERT.LV darbinieks, kurš diagnosticē, un, ja iespējams, novērš e-slimības un ļaunprātības datorā). Padomi tiks sniegti bez maksas. Savukārt SIA „LatInSoft” informēs par plānotajām IKT apmācībām mazajiem un vidējiem uzņēmējiem.

Ar semināra programmu iespējams iepazīties http://ej.uz/vry5. Plašākai informācijai aicinām sazināties ar Diānu Tiltiņu, E-prasmju nedēļas koordinatori, pa tālruni: 66016551 vai e-pastu: eprasmes@varam.gov.lv.

Šogad E-prasmju nedēļa visā Latvijā norisināsies no 18. līdz 24. martam. Nedēļas laikā norisināsies dažādi konkursi, diskusijas, apmācības, semināri un citas aktivitātes. Plašāka informācija par plānotajām aktivitātēm un pieteikšanos dalībai pasākumos pieejama mājaslapā www.eprasmes.lv.

E-prasmju nedēļu rīko VARAM sadarbībā ar Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju asociāciju.


Написать комментарий