Sūdzība kavē līguma noslēgšanas termiņu Daugavpils bērnudārzu rekonstrukcijai

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

15.martā komisijas sēdes laikā, sakarā Iepirkumu uzraudzības biroja iesniegumu izskatīšanu, kur tika izskatīta firmas „Šafrans” sūdzība par Daugavpils bērnudārzu renovācijas konkursa rezultātiem, domei tika dota rekomendācija atkārtoti novērtēt konkursam iesniegtos piedāvājumus, sakarā ar ko īgumu slēgšanas termiņš darbu veikšanai tiek atlikts.

Atgādināsim, ka uzņēmums pārsūdzēja konkursa rezultātus pēc tam ,kad par uzvarētājiem tika pasludināti citi pretendenti, jo iepirkumu komisija saskaitīja, ka materiālu cenas, ko piedāvā firma „Šafrans” neatbilst tirgus cenām, kas rada šaubas par firmas iespēju veikt darbus kvalitatīvi un norādītājos termiņos.

Kā paskaidroja iepirkumu komisijas priekšsēdētāj Valērijs Kononovs IUB uzdeva veikt papildus pārbaudi, kuras gaitā dome vērsīsies pie uzņēmumiem, uz kuriem atsaucās firma, kas pārsūdzēja rezultātus, un pieprasīt no viņiem informāciju par to, cik patiesa ir sniegtā informācija par cenām.

„IUB komisijai ir aizdomas, firmas „Šafrans” sniegtā informācija neatbilst patiesībai un var arī neatbilst reālai materiālu vērtībai”, atzīmēja V.Kononovs.

Dotajā brīdī pašvaldībā tiek īstenots piedāvājumu izvērtēšanas process pēc kā informāciju atkal sūtīs uz IUB un gaidīs atbildi. V.Kononovs ir pārliecināts, ka no iepirkumu komisijas puses pretendentu izlases procesā pārkāpumu nebija, ko arī grasās pierādīt.

Sniegt papildus informāciju IUB nepieciešams 20dienu laikā no komisijas sēdes brīža.


Написать комментарий