KNAB darbinieki atkal apmeklēja Daugavpils reģionālo slimnīcu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pagājušās nedēļas beigās Korupcijas apkarošanas un novēršanas biroja (KNAB) darbinieki kārtējo reizi pārbaudīja Daugavpils reģionālo slimnīcu.

Biroja preses sekretārs Andris Vitenburgs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šī vizīte bija saistīta ar pagājušā gada jūlijā uzsākto pārbaudi.

Atgādināsim, ka pagājušā gada vasarā tika pārbaudīti struktūras nomas līgumi. Toreiz Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītājs Aivars Zdanovskis atzīmēja, ka šāda veida pārbaudes tiek veiktas regulāri un nekā ekstraordināra tajās nav.

Pēc pārbaudes uzsākšanas tika ziņots, ka tā varētu aizņemt dažus mēnešus. Informācija par starpposmu rezultātiem nav izpaužama, tāpat kā informācija par pārbaudes uzsākšanas iemesliem.

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā sakarā ar DRS darbu pretenzijas bija radušās arī Veselības inspekcijai, kura, izmeklējot Drošības policijas, Latvijas premjeru un ministru miesassarga Vitālija Grizāna nāvi, atklāja rupjus pārkāpumus iestādes darbā, kuri tiek vērtēti kā slimnīcas darbinieku nekvalitatīva pienākumu pildīšana.
 


Написать комментарий