Daugavpils teātris ar izrādi «Dāmu paradīze» viesosies vairākās valsts pilsētās un ārpus Latvijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka pēc diviem mēnešiem beigsies teātra sezona, Daugavpils teātrī vērojama liela rosība: tiek strādāts pie divām neparastām pirmizrādēm, trupa gatavojas viesizrādēm.

Teātra mākslinieciskais vadītājs Oļegs Šapošņikovs paziņoja, ka gadu pēc mūzikla „Dāmu paradīze”, kuram mūziku sarakstījis maestro Raimonds Pauls, pirmizrādes trupa gatavojas viesizrāžu sniegšanai. Pirmā viesizrāde paredzēta pirmdien, 22.aprīlī, Olainē. Vietējā vadība sagādājusi pilsētas iedzīvotājiem dāvanu – ieeja uz izrādi ir bez maksas. Pēc O.Šapošņikova vārdiem, viņus priecē, ka izrāde tiks uzdāvināta cilvēkiem.

Nākamajā dienā, 23.aprīlī, „Dāmu paradīze” viesosies Ventspils teātra namā „Jūras vārti”. Ostas pilsēta tiks apmeklēta pēc pilsētas Domes un Kultūras pārvaldes ierosinājuma. Šoreiz ieeja nebūs par brīvu, tomēr biļešu cenas ir ļoti demokrātiskas, ko arī var uzskatīt par dāvanu. 

Trešdien, 24.aprīlī, Daugavpils teātra aktieri piedalīsies M.Rotko mākslas centra svinīgajā atklāšanas ceremonijā, jo Daugavpils teātris un pilsētas kamerorķestris ir šī grandioza notikuma rīkošanas oficiālie partneri.

Savukārt 25.aprīlī daugavpilieši un pilsētas viesi varēs izbaudīt maestro mūziku, skaistus kostīmus un lieliskas balsis uz mūsu teātra skatuves.

26.aprīlī mūzikls dosies uz ārzemēm – uz Viļņu, kur „Dāmu paradīze” viesosies Lietuvas Krievu drāmas teātrī. 


Написать комментарий