Pēc virtuāla tanka nozagšanas skolnieku Baltkrievijā meklē milicija

foto: hdwallpapers.in
foto: hdwallpapers.in

Baltkrievijas milicija noskaidrojusi pusaudža personību, kurš tiek turēts aizdomās par tanka nozagšanu kādam datorspēles "World of Tanks" dalībniekam, vēsta ārvalstu mediji.

Kā atklāja milicijā, nozagtais virtuālais tanks ir atrasts, un identificēta persona, kas "tiek turēta aizdomās par tanka nozagšanu virtuālās spēles dalībniekam".

Tas ir nepilngadīgs Mogiļevas pagabala iedzīvotājs.

"Sakarā ar to, ka aizturētais skolnieks ir tikai 15 gadus vecs, viņam vai viņa vecākiem tiks piemērots administratīvais sods," atklāja milicijā.

Vēl februārī 30 gadīgs karavīrs pamanīja, ka kāds ir uzlauzis viņa elektronisko pastu un nozadzis paroles lietotāja profilam spēlē "World of Tanks". Tādejādi vīrietis vairs nevarēja piekļūt spēlei, kurā bija nopelnījis 300 tūkstošus Baltkrievijas rubļu un luksusa tanku, tāpēc viņš vērsās policijā.

Izmeklēšanas gaitā noskaidrojās, ka nozagto tanku lieto kāds 15 gadīgs skolnieks, kas virtuālo bruņumašīnu nopircis no sava drauga par 30 tūkstošiem Balkrievijas rubļu, kas savukārt bijis virtuāls mašīnu zaglis.

Balkrievu prese vērš uzmanību, ka tas nav pirmais gadījums, kad milicijai nākas iesaistīties spēles "World of Tanks" virtuālo artefaktu zagļu meklēšanā. Tā 2012. gada novembrī kāds Gomeļas iedzīvotājs zaudēja savu tanku. Diemžēl atrast viņa kaujas mašīnu likumsargiem tā arī neizdevās, jo neatklātais zaglis paspēja to pārdot citam spēlētājam.

"World of Tanks" ir interneta spēle, kas darbojas reālā laikā un liek spēlētājiem iejusties Otrā pasaules kara atmosfērā. Spēlē ir vairāk nekā 300 tehnikas modeļu no PSRS, Vācijas, ASV, Francijas, Anglijas un Ķīnas, un lietotājiem ir iespēja tikt pie jebkura no tiem.


Написать комментарий