Spoža karjera: “Ryanair” piedāvā 19 gadus vecam čalim kļūt par galveno pilotu

"Mans sapnis ir piepildījies," saka tikai 19 gadus vecais Raiens Ērvins, kurš jau no mazotnes plānojis kļūt par pilotu. Nu viņam tiks dota iespēja vadāt pasažierus uz daudziem lidojumu galamērķiem viscaur Eiropai.

Tiesa, Raienam vēl jāiegūst diploms prestižajā Oksfordas Aviācijas institūtā, un tas notiks jau tuvākajā laikā. Pēc tam viņš visu septembri lidos „Ryanair” lidmašīnās blakus pieredzējušam pilotam, un tad jau arī pats būs pirmais pilots.

Puisis no Mersisaidas Lielbritānijā ir viens no jaunākajiem oficiāli apstiprinātajiem pilotiem pasaulē. Parasti, lai apgūtu šo atbildīgo amatu, paiet ilgs laiks, un galvenie piloti, kuri būtu jaunāki par 30 gadiem, sastopami reti. Turklāt vēl komercreisos! Komercreiss nozīmē milzīgu atbildību par desmitiem un simtiem cilvēku lidmašīnas salonā.

Kāpēc tieši šim studentam tā paveicies? Februārī Oksforas Aviācijas institūtā notika reālās mācības, un 19 gadus vecais jaunietis Raiens parādīja īpašu talantu, apķērību un nosvērtību. Viņš vienkārši ir dzimis kā labs pilots.

Pēc tam, kad sesija noslēgusies, šis puisis saņēma uzreiz divus piedāvājumus no dažādām kompānijām – „Jet2” un „Ryanair”, kas abas ir budžeta klases aviokompānijas. Labāks piedāvājums bija otrajai aviosabiedrībai, un tagad Raiens ir drošs, ka darbs viņam drīzumā būs, turklāt tās, par kuru viņš sapņojis jau kopš 4 gadu vecuma.


Написать комментарий