Skanot džezam, Daugavpils pilsētas domē apbalvoja vairāk nekā simts labāko skolotāju

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Mācību gada beigās saskaņā ar Daugavpilī izveidojušos tradīciju notika labāko un aktīvāko pedagogu apbalvošana.

Ceturtdien, 16.maijā, Daugavpils pilsētas domē sveica vairāk nekā simts skolotāju, pateicoties kuru pašaizliedzīgajam darbam vairāki skolēni uzvarēja augsta līmeņa olimpiādēs, konkursos un debatēs.

Apbalvošanas ceremonijas sākumā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova atzīmēja, ka mūsu pilsēta vienmēr ir lepojusies ar augstas klases pedagogiem, jo no viņu darba kvalitātes atkarīgas skolēnu pārlecinošas uzvaras dažādās olimpiādēs un konkursos, centralizēto eksāmenu lieliski rezultāti.  Pilsētas domes priekšsēdētāja uzskata mūsu pedagogus par savas pilsētas patriotiem, kuri ar lepnumu nes Daugavpils vārdu un popularizē to valstī un ārzemēs.

Priekšsēdētājas pirmais vietnieks Vitālijs Azarevičs apsveica skolotājus, nosauca viņus par pilsētas izglītības zelta eliti, novēlēja veselību, optimismu, pārliecību par savām spējām un turpmākos panākumus. „Skolotāji bieži vien nožēlo tikai to, ka nedēļā ir tik maz dienu un stundu”, pajokoja viņš.

Šogad apbalvošanas ceremonijā pirmo reizi piedalījās arī profesionālās izglītības jomas pedagogi – Valsts tehnikuma, Daugavpils Celtnieku profesionālās vidusskolas, Daugavpils Tirdzniecības skolas pārstāvji.

Visi apbalvotie pedagoģi saņēma ne tikai tradicionālos diplomus un puķes, bet arī nelielas naudas balvas no Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes. Pēc pārvaldes vadītājas Marinas Isupovas vārdiem, tā esot neliela pateicība skolotājiem par viņu ikdienas grūto darbu.

Apbalvošanas ceremonijā uzstājās Arnolda Grīnberta bigbends un Latviešu kultūras centra džeza studijas solistes Irinas Grīnbertas vadībā. Apbalvotie skolotāji fotografējās kopā ar pilsētas vadības pārstāvjiem, un vēlāk bija uzaicināti un svinīgu furšetu.

Šodien, 17.maijā, visās Daugavpils pilsētas skolās skanēs Pēdējais zvans, tuvākajā laikā skolēnus un skolotājus gan tiešā, gan pārnestā nozīmē gaida karsts eksāmenu laiks. Tuvākajās dienās sinoptiķi prognozē tveici. Portāls Gorod.lv novēl pedagogiem un skolu beidzējiem mieru, izturību, labu noskaņojumu un lieliski nokārtot eksāmenus!


Написать комментарий