KNAB vērtēs Daugavpilī klājā nākušo provokatīvo avīzi „Za pravdu!”

foto: nasha.lv
foto: nasha.lv

Daugavpilieši ir saņēmuši kārtējo priekšvēlēšanu avīzi ar nosaukumu „Za pravdu!”. Tās saturs šokēja ne tikai iedzīvotājus, bet arī Igoru Golubevu, kurš ir iekļauts vienā deputātu kandidātu sarakstā ar Juriju Zaicevu, kurš, pēc I.Golubeva domām, varētu būt minētās avīzes autors.

I.Golubevs paziņoja portālam Gorod.lv, ka viena avīze tiešām bijusi partijas priekšvēlēšanu avīze, bet otrā – viltojums un provokācija.
Provokatīvajā izdevumā lasāmi ļoti emocionāli un apšaubāmi citu deputātu kandidātu sarakstu (piemēram, Latgales partijas, „Vienotības” un „Alternatīvas”, kā arī „Daugavpils Atdzimšanas”) novērtējumi.

I.Golubevs paskaidroja, ka sākotnēji bija doma nosaukt avīzi par „Daugavpils Atdzimšanu”, bet J.Zaicevs uzstāja, lai to nosauktu par „Za pravdu!”. Tomēr, šāda „patiesība” izraisīja I.Golubeva sašutumu, kuram tagad jāatvainojas vairākiem cilvēkiem par šo izdevumu.

„Nevaru sazvanīt J.Zaicevu, tādēļ pagaidām var tikai minēt, vai tas ir viņa roku darbs. Nezinu, vai mums nāksies nožēlot, ka J.Zaicevs ir mūsu sarakstā. Nesaprotu, kādēļ tika izdota šī avīze. Nevēlos vērtēt šo rīcību, lai to dara kompetentās instances: par radušos situāciju esam paziņojuši KNAB. Savukārt vēlētājiem pašiem jāizlemj, vai Domē it nepieciešami cilvēki, kuriem patīk nomelnot citus”, atzīmēja I.Golubevs.


Написать комментарий