Daugavpils pilsētas domē ievēlētais J.Carevs pēc 2 nedēļām pastāstīs, kā samazinās tarifus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada priekšvēlēšanu kampaņas laikā dažādu partiju un politisko apvienību potenciālie deputātu kandidāti dāsni solīja visādus labumus.

Pašvaldību vēlēšanas ir aiz muguras, un drīz tautas ievēlētie deputāti ieņems vietas Daugavpils pilsētas domē. Portāls Gorod.lv nolēma noskaidrot, kādā veidā viņi plāno īstenot iepriekš solīto.

Jauns pašvaldības deputāts Jevgeņijs Carevs („Alternative”) mūsu portālam pagaidām neatklāja, kādā veidā un kad notiks daugavpiliešiem solītā apkures, atkritumu izvešanas tarifu un DzKSU pakalpojumu maksas samazināšana. 

„Pastāstīšu visu pēc 2-3 nedēļām”, telefonsarunā apsolīja Careva kungs, piedāvājot portāla Gorod.lv žurnālistam sazināties ar viņu vēlāk.

Atgādināsim, ka nesen izveidotās partijas „Alternative”, kuras līderis Daugavpilī ir J.Carevs, priekšvēlēšanu kampaņas galvenie punkti bija apkures tarifa, DzKSU pakalpojumu cenu, atkritumu izvešanas un ielu tīrīšanas tarifu pārskatīšana un samazināšana, kā arī jaunu pašvaldības uzņēmumu radīšana, kuri nodarbotos ar būvniecību, izejvielu ražošanu un pārstrādi, aptieku tīklu izveide, kurā būtu pieejamas lētas zāles ar anotācijām latviešu un krievu valodās.


Написать комментарий