Izsludina konkursu par līdzfinansējuma piešķiršanu sporta nometņu organizēšanai

foto: viss.lv
foto: viss.lv

Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” izsludina konkursu par līdzfinansējuma piešķiršanu sporta nometņu organizēšanai Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem, ziņo pašvaldības portāls.

Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs” izsludina konkursu par līdzfinansējuma piešķiršanu sporta nometņu organizēšanai Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem.

Konkursa mērķis ir atbalstīt sporta nometņu darbību, veicināt kvalitatīvu sporta nometņu programmu īstenošanu.

Projekta iesniedzēji: Rēzeknes pilsētas izglītības iestādes, pašvaldības institūcijas, kā arī juridiskas un fiziskas personas, kas vēlas organizēt sporta nometnes Rēzeknes pilsētas bērniem un jauniešiem.

Konkursa noteikumi pieejami Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādē „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs”, Rēzeknē, Krasta ielā 31, 2. stāva 2.8.kab., katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 16.30, kā arī portālā www.rezekne.lv (pie ARPC Zeimuļs ziņas, pie sadaļas Jaunatnei). Projekta pieteikumus aicinām iesniegt līdz 2013. gada 14.jūnijam vai nosūtīt pa pastu ARPC, Krasta iela 31, Rēzeknē, LV-4600.

Papildus informācija: I.Balčūne, Jaunatnes lietu speciāliste, t.: 64622599, 28661618.

KONKURSA NOTEIKUMI


Написать комментарий