Apstiprināts lēmums par Daugavpils pilsētas domes iesaistīšanos jaunā hokeja kluba darbībā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas dome galīgi apstiprināja lēmumu par pašvaldības izstāšanos no sabiedriskās organizācijas “Daugavpils pilsētas hokeja klubs” un lēmumu par dalību nesen izveidotajā sabiedriskajā organizācijā “Daugavpils hokejs”.

Deputātiem paskaidroja, ka sabiedriskās organizācijas “Daugavpils pilsētas hokeja klubs” mērķi netika sasniegti, tā nepiedalās Latvijas augstākajā līgā un pilsētas čempionātā, tādēļ “Daugavpils pilsētas hokeja klubs” tika izslēgts no Latvijas hokeja federācijas un zaudēja sabiedriskās organizācijas statusu. Savukārt dalība jaunajā sabiedriskajā organizācijā tika piedāvāta, jo šogad Daugavpils Bērnu un jauniešu sporta skolā trenēsies U-18 grupa, tādēļ sportisti varēs turpināt spēlēt hokeju: šī grupa veidos pilsētas komandas pamatsastāvu.

Jaunā kluba vadība uzskata, ka 2013.-2014.g. sezonā pieteiks komandu dalībai Augstākajā līgā un pilsētas čempionātā, tādēļ cer uz Domes atbalstu.

Jāatzīmē, ka sabiedriskā organizācija “Daugavpils hokejs” tika dibināta šī gada 20.maijā, tās valdē ir Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, Ledus halles administratīvā direktore Leonora Kokiņa, SIA „LDZ ritošā sastāva serviss” vadītājs Genādijs Rjazancevs un Bērnu un jauniešu sporta skolas direktors Imants Utināns.

Viens no organizācijas dibinātājiem – A.Isakovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka plašāku informāciju par jaunās organizācijas turpmāko rīcību viņš varēs sniegt nākamnedēļ, kad saņems Domes oficiālo lēmumu.

Domes intereses jaunajā klubā pagaidām pārstāvēs deputāts Ivars Šķinčs.
 


Написать комментарий