Šorti un guļammaiss: 'Vodafone' piedāvā jaunus risinājumus telefona uzlādēšanai

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

"Vodafone" nākuši klajā ar diezgan neierastām mobilo telefonu uzlādes ierīcēm - tūristu guļammaisu un šortiem.

"Vodafone" lieliski apzinās, ka viņu ienākumi vistiešākajā mērā ir atkarīgi no tā, cik bieži klienti izmanto mobilos tālruņus. Balstoties uz šo loģiku, ir skaidrs, ka ar nosēdušās baterijas peļņu nenes, tādēļ jādomā par to, lai mobilās ierīces vienmēr būtu darba kārtībā.

Kompānija ir izgudrojusi daudzus, diezgan radošus veidus, kā mobilo telefonu lietotājiem "piegādāt elektrību". Piemēram, pagājušajā vasarā kādā no lielajiem mūzikas festivāliem "Vodafone" bija sarūpējuši īpašu furgonu ar neskaitāmām elektrības rozetēm, kuras nepieciešamības gadījumā bija pieejamas visiem festivāla apmeklētājiem. Vēl pirms kāda laika tika radīta īpaša dizaineru rokas somiņa ar iebūtvētu enerģijas avotu.

Nesen "Vodafone" prezentējuši uzreiz divus neparastus mobilo ierīču lādētājus - guļammaisu un šortus. Abi produkti radīti, domājot par tiem, kam ir aktīvs dzīves veids - ceļotājiem, sportistiem, orientieristiem u.t.t.

"Recharge Sleeping Bag" ir guļammaiss, kurš cilvēka ķermeņa siltumu pārvērš elektroenerģijā, ar kuru pietiek, lai uzlādētu mobilo tālruni. Viss, kas nepieciešams, ejot gulēt pieslēgt telefonu guļammaisā, bet no rīta telefons jau būs gatavs lietošanai. Protams, baterija nebūs pilna.

Inovatīvā risinājuma izstrādātāji ir aprēķinājuši, ka astoņas stundas ilgs uzlādes process nodrošinās 24 minūšu kalpošanas laiku sarunu režīmā un dažu stundu ilgu gaidīšanas režīmu. Tas, protams, nav pārāk daudz, tomēr tas ir labāk nekā nekas. Turklāt festivālos un ceļojumos ir daudz citu veidu, kā sevi nodarbināt, nerunājot pa telefonu.

Enerģētiskie "Vodafone" šorti darbojas, kinētisko enerģiju pārvēršot par elektrību. Pie jebkuras kāju kustības, īpaši skrienot vai dejojot, šis neparastais apģērbs ražos elektrību, ar kuru var uzlādēt mobilo tālruni.

"Vodafone" pagaidām neplāno uzsākt neparasto lādētāju masveida ražošanu. Guļammaisus "Recharge Sleeping Bag" plānots aizdot īslaicīgai izmantošanai tiem mūzikas faniem, kas šajās brīvdienās apmeklēs Vaita salas festivālu Lielbritānijā.


Написать комментарий